CELE MAI MICI TARIFE PENTRU FIECARE CROAZIERA ZILNIC GARANTATE

BUCURESTI - 4 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa, Juridic

Croaziere.net a lansat in premiera in piata turistica romaneasca (dar nu numai) un sistem on line, integrat de cautare si rezervare a croazierelor. Astfel, doritorii de vacante mai deosebite, de mult ravnitele croaziere, care vor accesa portalul www.croaziere.net au posibilitatea ca la cele peste 4000 itinerarii existente in portal, printr-un simplu click pe „Mai multe detalii” si apoi pe „Verifica disponibilitate” sa vada on line, instant si in timp real numarul si tipul de cabine disponibile, puntea pe care sunt situate acestea si ce este mai important: TARIFUL FINAL AL CABINEI cu toate taxele incluse.

Croaziere.net a lansat in premiera in piata turistica  romaneasca (dar nu numai) un sistem on line, integrat de cautare si rezervare a croazierelor. Astfel, doritorii de vacante mai deosebite, de mult ravnitele  croaziere, care vor accesa portalul  www.croaziere.netau posibilitatea ca la cele peste 4000 itinerarii existente in portal, printr-un simplu click pe „Mai multe detalii” si apoi pe „Verifica disponibilitate” sa vada on line, instant si in timp real numarul si tipul de cabine disponibile, puntea pe care sunt situate acestea si ce este mai important: TARIFUL FINAL AL CABINEI cu toate taxele incluse.

                Asadar, din acest moment s-a terminat cu clasica promovare... „tarife incepand de la”, atat turistii directi, cat si cele peste 300 agentii revanzatoare ale noastre din intreaga tara pot avea in timp real aceste informatii transparente si necesare in luarea unei decizii corecte privind achizitionarea unei croaziere.

                Acest sistem inovativ conecteaza portalul www.croaziere.net  la sistemele de rezervare a  tuturor liniilor de croaziera pe care le reprezentam, actualizarea informatiilor se face la milisecunda, 24 din 24 ore si 7 zile din 7, iar ce este mai important, tarifele sunt IDENTICE cu cele ale liniei de croaziera. Solutia implementata reprezinta un pas inainte in promovarea si vanzarea croazierelor fiind in egala masura B2B cat si B2C. Pentru detalii  amanuntite sugeram sa urmati link-ul urmator  spre a va familiariza cu sistemul:http://www.croaziere.net/video/evenimente/training-video-site-i170/

Despre Croaziere.net

Croaziere.net by Office Travel, agentie - lider pe piata croazierelor din Romania a fost Infiintata in 2005 la Cluj Napoca ca agentie specializata in promovarea si vanzarea croazierelor in piata romaneasca. Agentia a devenit in scurt timp un nume de referinta in materie. Agentia este partenera directa a peste 20 linii de croaziera celebre (Carnival Cruise Line, Holland America Line, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, Pullmantur Cruises, Cunard, Windstar Cruises, P & O Cruises, Star Cruises, Royal Caribbean International, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Hurtigruten, Yachts of Seabourn, Princess Cruises, Easy Cruise, Regent Seven Seas Cruise Line, AMA Waterways, Luftner Cruises, Oceania Cruises). Ca recunoastere a seriozitatii si profesionalimului de care da dovada, agentia a fost acreditata de catre Cruise Lines International Association, Association of Cruise Experts, Seatrade si European Cruise Council ca agentie specializata in vanzarea croazierelor, fiind si singura din Romania in acest sens.
De asemenea agentia are inrolati 2 angajati la un Master Profesional de 6 ani (in anul 3 actualmente) la CLIA Academy USA. Anual agentia organizeaza seminarul international „Cruises in Dracula’s Land” (ajuns deja la a IV a editie), seminar la care conferentiaza invitati de marca din industrie gen rectorul CLIA Academy, manageri internationali de vanzari sau de marketing ai liniilor de croaziera, etc.