E vremea croazierelor, intreaba-ne de avantaje!

BUCURESTI - 8 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Turism

Norwegian Epic
Totul a inceput cu conceptul de Freestyle Cruising – cand linia Norwegian Cruise Line a inventat o varianta noua de croaziera oferind pasagerilor sai libertatea de a face tot ce doresc la bord. Acum este timpul sa uram Bun-venit vasului Norwegian Epic – un vas incredibil ce reinventeaza inca o data notiunea de croaziera. Fiti primii care experimenteaza activitatile atractive de la bord – posibilitati noi de distractie atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii – doar aici veti gasi primul bar de gheata de pe mare. Norwegian Epic ofera unele dintre cele mai inovative si mai flexibile variante de cazare – de la studio-urile create special pentru pasagerii ce doresc sa calatoreasca singuri pana la vilele private. La toate acestea adaugati 20 de variante diferite de servire a mesei si veti vedea de ce spunem ca acesta este conceptul de Freestyle Cruising la o scara cu adevarat grandioasa.

E vremea croazierelor, intreaba-ne de avantaje!

In perioada 08.08.2011 - 13.08.2011 Norwegian Cruise Line si Croaziere.net va prezinta 4 itinerarii pe care nu le puteti refuza la bordul incitantului vas Norwegian Epic si al frumosului vas Norwegian Jade. Fie ca doriti sa vizitati splendorile Marii Mediterane (de Vest, Est si Clasica) sau a Marii Adriatice, cu siguranta tarifele acestor croaziere vi se vor parea uimitoare, avand de asemenea si posibilitatea de a explora cele mai frumoase orase ale acestora. Oferta este valabila pana in 13.08.2011 in limita locurilor disponibile.

 Itinerariu:

Ziua 

Portul 

Sosire 

Plecare 

1 

Barcelona, Spania

 

18:00 

2 

Pe mare

3 

Florenta/Pisa (Livorno) Italia

07:00

 19:00

4 

Roma (Civitavecchia) Italia

07:00 

 19:00 

5 

Napoli, Italia

07:00 

 19:00

6 

Pe mare

7 

Palma de Mallorca, Spania

06:00 

18:00 

8 

Barcelona, Spania

05:00 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cabina interioara – 649 €/pers.

Cabina exterioara cu balcon – 799 €/pers.

Indiferent de plecarea selectata, tarifele pentru cabina interioara si cabina exterioara cu balcon sunt aceleasi.

Plecare :  25 septembrie 2011

                 2,9,16 octombrie 2011

Mai multe detalii despre oferta accesand linkul: http://www.croaziere.net/vant-bun/

Despre Croaziere.net

Croaziere.net by Office Travel, agentie- lider pe piata croazierelor din Romania a fost Infiintata in 2005 la Cluj Napoca ca agentie specializata in promovarea si vanzarea croazierelor in piata romaneasca. Agentia a devenit in scurt timp un nume de referita in materie. Agentia este partenera directa a peste 20 linii de croaziera celebre(Carnival Cruise Line, Holland America Line, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, Pullmantur Cruises, Cunard, Windstar Cruises, P & O Cruises, Star Cruises, Royal Caribbean International, Azamara Cruises, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Hurtigruten, Yachts of Seabourn, Princess Cruises, Easy Cruise, Regent Seven Seas Cruise Line, AMA Waterways, Luftner Cruises, Oceania Cruises). Ca recunoastere a seriozitatii si profesionalimului de care da dovada, agentia a fost acreditata in 2007 de catre CLIA, ACE si Seatrade ca agentie specializata in vanzarea croazierelor, fiind si singura din Romania in acest sens.De asemeni agentia are inrolati 2 angajati la un Master Profesional de 6 ani( in anul 3 actualmente) la CLIA Academy USA.
In stransa corelatie cu promovarea si vanzarea croazierelor agentia ofera clientilor sai prin birourile sale din Cluj Napoca si Bucuresti serviciile conexe croazierei cum ar fi bilete de avion, transferuri, cazari hoteliere, excursii la tarm in porturile tranzitate de nave, rent a car, asigurari medicale de calatorie,etc.

Taguri: Croaziere.netnorwegiannclcruises