Noaptea alba a croazierelor!!

Cluj - Napoca - 21 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Banci / Asigurari, IT&C, Media / Publicitate, Farmaceutic

Croaziere.net lanseaza in premiera un concept inedit de marketing si vanzare a croazierelor in piata romaneasca, o NOAPTE ALBA...de vanzari croaziere. Astfel in data de 27 octombrie incepand cu ora 21 si pana in 28 octombrie ora 8 am ambele birouri ale agentiei(Cluj Napoca si Bucuresti) vor fi deschise pentru public.

 

Croaziere.net lanseaza in premiera un concept inedit de marketing si vanzare a croazierelor in piata romaneasca, o NOAPTE ALBA...de vanzari croaziere. Astfel in data de 27 octombrie incepand cu ora 21 si pana in 28 octombrie ora 8 am ambele birouri ale agentiei(Cluj Napoca si Bucuresti) vor fi deschise pentru public.Pe langa orele... neconventionale de functionare a birourilor ineditul consta in discounturile substantiale ( 15% din tariful croazierei fara taxe) ce se ofera turistilor ce rezerva o croaziera in aceasta noapte, indiferent de data de imbarcare, tip cabina, itinerariu.Oferta este valabila doar pentru rezervari individuale si minigrupuri(4- 6 cabine), rezervarile se pot efectua telefonic sau pe email cu confirmare instant si  plata cash in agentie sau in 28 octombrie prin banca.

Va asteptam in numar cat mai mare in aceasta perioada sa va rezervati revelionul sau vacanta 2012 la tarife super avantajoase.

 

 In stransa corelatie cu promovarea si vanzarea croazierelor agentia ofera clientilor sai prin birourile sale din Cluj Napoca si Bucuresti serviciile conexe croazierei cum ar fi bilete de avion, transferuri, cazari hoteliere, excursii la tarm in porturile tranzitate de nave, rent a car,  asigurari medicale de calatorie,etc.

 

 

 

Despre Croaziere.net

Croaziere.net by Office Travel, agentie- lider pe piata croazierelor din Romania a fost Infiintata in 2005 la Cluj Napoca ca agentie specializata in promovarea si vanzarea croazierelor in piata romaneasca. Agentia a devenit in scurt timp un nume de referita in materie. Agentia este partenera directa a peste 20 linii de croaziera celebre(Carnival Cruise Line, Holland America Line, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises, Pullmantur Cruises, Cunard, Windstar Cruises, P & O Cruises, Star Cruises, Royal Caribbean International, Azamara Cruises, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Hurtigruten, Yachts of Seabourn, Princess Cruises, Easy Cruise, Regent Seven Seas Cruise Line, AMA Waterways, Luftner Cruises, Oceania Cruises). Ca recunoastere a seriozitatii si profesionalimului de care da dovada, agentia a fost acreditata in 2007 de catre CLIA, ACE si Seatrade ca agentie specializata in vanzarea croazierelor, fiind si singura din Romania in acest sens.De asemeni agentia are inrolati 2 angajati la un Master Profesional de 6 ani( in anul 3 actualmente) la CLIA Academy USA.