Cronica de Sud Vest provoaca cititorii din vestul tarii

Timisoara - 21 iunie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cel mai nou saptamanal din vestul tarii lanseaza o provocare cititorilor de presa de calitate din judetele Timis, Caras Severin si Mehedinti. Reportaje, investigatii si analiza, toate in 16 pagini, in fiecare marti, la chioscurile de presa. In plus, un concurs pentru cei care se aboneaza, cu premii de mii de euro.

Cronica de Sud Vest provoaca cititorii din vestul tarii

Cronica de Sud Vest se impune, la doar o luna de la prima aparitie, drept cel mai citit saptamanal din Timisoara, din Banatul Montan, dar si din judetul Mehedinti. Publicatia ofera, in 16 pagini cu un design atractiv, cele mai serioase investigatii din domeniile social si economic, probleme din viata cotidiana si reportaje profesioniste.
Noua publicatie se distinge pe piata saptaminalelor din Banat prin conceptul nou, prin problemele abordate, dar si prin impartialitatea totala vizavi de subiectele tratate.
Pentru o mai buna comunicare cu cititorii din orase, noul ziar are si o pagina de internet interactiva: www.cronicadesudvest.ro . Fiecare persoana care isi face abonament la Cronica de Sud Vest pina in 23 iulie 2006 intra automat in concursul care are premii de peste 2000 de euro, platiti cash, in lei la cursul BNR din ziua extragerii.

Despre Cronica de SudVest

Cronica de Sud Vest este un saptamanal regional, cu difuzare in orasele si comunele importante din judetele Timis, Caras Severin si Mehedinti. Ziarul apare in fiecare zi de marti, iar editia electronica miercuri. Cu un tiraj de 6500 - 7000 de exemplare pe saptamana, publicatia ofera o paleta larga de informatie si analiza dedicata cititorilor cu varste intre 18 si 80 de ani.
Timisoara
strada Baader nr. 13
tel 0256 430416
fax 0256 433082
redactia@cronicadesudvest.ro