Ultima saptamana de inscrieri in competitia Romanian CSR Awards

BUCURESTI - 10 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Social, CSR

Doar pana Sambata, 15 februarie, companiile isi pot inscrie proiectele de Responsabilitate Sociala in cea de-a doua editie a competitiei Romanian CSR Awards.

Romanian CSR Awards 2013

Romanian CSR Awards 2013

 â€œSuccesul inregistrat la prima editie ne-a convins ca acesta competitie poate impulsiona domeniul Responsabilitatii Sociale Corporative. Desi sunt inca multe proiecte realizate punctual de companii, uneori fara sa fie integrate intr-o strategie de CSR sau corelate cu business-ul propriu, tendinta este spre o specializare si in acest domeniu. 

Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

Doar in aceasta saptamana - pana pe 15 februarie (inclusiv) companiile care au investit si au facut bine in comunitatile in care activeaza mai pot sa-si inscrie proiectele in competitia Romanian CSR Awards.

Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Fiecare societate va putea inscrie cate un proiect in fiecare din cele 8 categorii ale competitiei, respectiv: Mediu, Sanatate, Educatie, Sustinerea comunitatii, Sustinerea angajatilor, Campanii de Cause Related Marketing, Campanii CSR pe Facebook si Campanii Interne de CSR.

Inscrierile proiectelor in competitie se pot face prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.csrawards.ro. Anul trecut, valoarea proiectelor inscrise in competitie a depasit 4 milioane de euro.

Competitia va face diferenta intre proiectele realizate de companiile mari (peste 250 angajati) si cele realizate de IMM-uri (sub 250 de angajati). Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2013.

Pot fi inscrise si proiectele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului 2013. Mai multe informatii gasiti pe site-ul competitiei www.CSRawards.ro

Despre CSR MEDIA


CSR Media Network este o platforma ce are ca scop informarea si promovarea valorilor civice si a actiunilor de Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR) la nivelul publicului larg. Proiectul s-a nascut din necesitatea unui spatiu jurnalistic profesionist dedicat actiunilor de Responsabilitate Sociala a Companiilor din Romania si nu numai. Punctele forte ale retelei sunt cele doua site-uri de stiri despre actiuni de CSR, respectiv site-ul in limba romana CSRmedia.ro si editia europeana, in limba engleza, CSRmedia.eu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/csr-media/ultima-saptamana-de-inscrieri-in-competitia-romanian-csr-awards