Sibiul din nou pe bicicletă!

Locul desfasurarii: Sibiu

Organizator: CTM Amicii Muntilor Sibiu

Sibiul din nou pe bicicletă!

Clubul de Turism Montan „Amicii Munţilor” Sibiu, organizează în data de 11 Aprilie 2010, pe străzile din Sibiu, a treia ediţie a marşului bicicliştilor.
Acţiunea intitulată „Mişcări Alternative” este organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu şi a Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, având ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport ecologic, ca o alternativă la problemele cauzate de un trafic intens. Prin această manifestare, membrii Clubului „Amicii Munţilor” Sibiu intenţioneză să sensibilizeze şi conducătorii auto cu privire la existenţa pe drumurile publice a bicicliştilor, în vederea acordării unui respect mai mare colegilor de trafic.
Ediţia de anul trecut a Marşului bicicliştilor s-a bucurat de un real succes, 300 de persoane fiind implicate în această acţiune de informare a publicului larg cu privire la avantajele pe care le oferă folosirea bicicletei, atât din perspectiva infrastructurii oraşului, a protejării mediului, cât şi din perspectiva sănătăţii umane.
Facem un apel la toţi locuitorii sibieni să vină şi să parcurgă alături de noi traseul de pe străzile din Sibiu, pe data de 11 Aprilie.

Marşul va începe la ora 14, din Piaţa Mică, urmând ca traseul să continue: Turnul Sfatului – Str. Gheorghe Lazăr - B-dul Corneliu Coposu – Piaţa Unirii - Str. Vasile Milea – Str. Rahova – Bd. Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii - str Bahluiului – Str. Şcoala de Înot – Str. Justiţiei – B-dul Victoriei – Str. A. Şaguna – Str. Mitropoliei cu sosire în Piaţa Mică.


0752 120 335 – Cristina Tolciu
0721 803 353 – Marian Bâtcău

Participare: Intrare libera