Amenajare bucatarie: cum să găsești stilul potrivit

BUCURESTI - 13 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle

Spațiul de gătit trebuie să i se potrivească celui care îl folosește. Cu alte cuvinte, o lucrare de amenajare bucatarie trebuie să ia în calcul, în primul rând, utilizatorul final.

amenajare bucatarie

amenajare bucatarie

 Fii deschis la sugestii; o expertiză reală din partea unui designer interior este ceea ce ai nevoie, de fapt. 

Mihai Vădan, reprezentant VM Design

Iar pentru a găsi stilul potrivit în amenajare bucatarie  sau în amenajare living, un designer interior  trebuie să aibă în vedere finalitatea proiectului. Credem că este foarte important să ne implicăm și să lucrăm împreună cu clienții noștri pe măsură ce proiectul evoluează.

Sfaturi pentru a alege stilul de amenajare bucatarie

Documentează-te… Întâlnirea de planificare cu un designer interior va decurge mult mai firesc dacă ai deja o idee asupra proiectului final. Așa că fă-ți bine temele înainte, studiază fotografii și idei de amenajare bucatarie, pune pe hârtie ce îți dorești. De multe ori, o fotografie este mult mai grăitoare decât o mie de cuvinte.

… dar fii flexibil. Este posibil ca un designer interior să nu fie de acord în totalitate cu ideile tale de amenajare bucatarie. Unele materiale sau culori pot să nu se potrivească cu ceea ce ai tu nevoie. Mai mult, el poate veni cu idei la care nici măcar nu te-ai gândit. Fii deschis la sugestii, așadar; o expertiză reală din partea unui designer interior este ceea ce ai nevoie, de fapt.

Stabilește bugetul. Când știi exact ce îți dorești de la o lucrare de amenajare bucatarie, elimini riscul de a cheltui mai mult pe parcursul procesului. Un designer interior profesionist știe să planifice activitățile și să cheltuiască bugetul în conformitate cu planul stabilit inițial.

Fii răbdător. Durează până când un plan bun de amenajare bucatarie este dus la bun sfârșit. De la planificare, achiziționarea materialelor necesare, contractarea muncitorilor și până la ultimele detalii de design. Totul se face cu răbdare. Cu siguranță nu este o idee bună să grăbești lucrurile, dacă vrei să rezulte o lucrare de calitate.