Cât de eficient este să-ți promovezi iarna afacerea cu steaguri publicitare

BUCURESTI - 18 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Sport

Promovarea cu steaguri publicitare face minuni pentru orice tip de brand, în orice anotimp. Îi crește vizibilitatea și, automat, gradul de vânzare. Când spui steaguri publicitare te gândești, în special, la instrumente de promovare outdoor.

steaguri publicitare

steaguri publicitare

 Imprimarea pentru steaguri publicitare se face pe material textil de cea mai bună calitate, cu echipamente de ultimă generație.  

Dragoș Vlădilă, general manager Sedra Advertising

Poți alege steaguri publicitare, steaguri personalizate  sau steag lacrima. Folosești de fapt de un instrument de publicitate ieftin și eficient și, cel mai important, rezistent în condiții de iarnă. Când spui steaguri publicitare te gândești, în special, la instrumente de promovare outdoor.

Ce-i drept, nimic nu oferă mai multă dinamică și culoare brandului tău decât un steag lacrima. Principalele lui avantaje constau în suprafața mare de imprimare și în rezistența sporită la condiții meteorologice neprietenoase – soare puternic, vânt, ploi repetate, ninsoare etc.

Raport calitate-preț desăvârșit

Imprimarea pentru steaguri publicitare se face pe material textil de cea mai bună calitate, cu echipamente de ultimă generație. Cernelurile folosite sunt rezistente la apă și pot fi spălate în repetate rânduri, la o temperatură a apei de 30 de grade Celsius.

Iar dacă design-ul realizat pentru steaguri personalizate , steag lacrima sau steag pană, este unul eye-catching, clienții tăi vor fi atrași de oferta ta dintr-o singură privire. Poți oferi detalii de contact, sau îți poți prezenta ofertele speciale sau produsele noi. Totul, la cele mai mici prețuri de producție.

Steag lacrima sau pană, pentru impact crescut

În funcție de spațiul de expunere, poți comanda steag lacrima sau pană. Steaguri publicitare lacrimă captează atenția prin forma specială și ajung la înălțimi impunătoare, de până la 430 cm. Iar steaguri publicitare pană pot ajunge la înălțimi de peste 5 metri, ceea ce îți garantează vizibilitate de la mare distanță.

Oricare ar fi specificul afacerii tale sau bugetul de marketing de care dispui, vei găsi cu siguranță varianta potrivită de steaguri publicitare. Și, odată ce vei încerca aceste produse, nu vei mai alege altă metodă de promovare!