Cu corturi pavilion îți pui afacerea la adăpost în orice anotimp

BUCURESTI - 25 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa

Ai de făcut o prezentare în aer liber și ți-e teamă de condițiile meteo? Dacă folosești corturi pavilion , orice grijă de acest gen dispare. Iar prin capișoanele textile care pot fi personalizate, ai garantat parte de vizibilitate de la distanță.

corturi pavilion

corturi pavilion

 Corturi pavilion pot fi imprimate pe cele patru capișoane laterale sau, integral, pe tot capișonul. Cu alte cuvinte, întreg materialul devine un canvas care va fi personalizat cu grafica trimisă de tine. 

Dragoș Vlădilă, general manager Sedra Advertising

Specialiștii în marketing știu cât de utilă este folosirea de corturi pavilion în cadrul târgurilor expoziționale, în special corturi pavilion 3x3. Iar pentru activități de comerț în aer liber, corturi pavilion 3x6 reprezintă alegerea potrivită.

Datorită dimensiunilor reduse, corturi pavilion 3x3 pot fi folosite indoor, în hale industriale, în incinta supermarketurilor sau a mall-urilor. Practic, corturi pavilion personalizate îți oferă un adăpost original pentru tine și materialele tale promoționale sau comercializate. 

Promovare cu stil, cu corturi pavilion

Corturi pavilion 3x3 conferă vizibilitate sporită logo-ului sau mesajului tău publicitar și îi convinge pe participanți să îți viziteze standul expozițional. Dacă folosești corturi pavilion, ai garanția că mesajul tău publicitar nu va trece neobservat, mai ales dacă și alegi locul potrivit de expunere, în concordanță cu nevoile publicului tău țintă.

Corturi pavilion personalizate sunt de nelipsit, în special în sezonul estival. Acestea îți feresc materialele promoționale sau produsele comercializate de razele puternice ale soarelui. De asemenea, toamna și primăvara corturi pavilion personalizate oferă adăpost în caz de intemperii.

Dimensiuni diferite, în funcție de spațiul de amplasare

În funcție de activitatea și de spațiul unde vor fi amplasate, corturi pavilion personalizate pot avea mai multe dimensiuni. Corturi pavilion 2,5x2,5 m, corturi pavilion 3x3 m, 3x4,5 m și cele mai impozante - 3x6 m.

Corturi pavilion pot fi imprimate pe cele patru capișoane laterale sau, integral, pe tot capișonul. Cu alte cuvinte, întreg materialul devine un canvas care va fi personalizat cu grafica trimisă de tine. Acestea pot fi folosite outdoor pentru un timp îndelungat, în condiții de ploaie, vânt sau soare puternic.

Corturi pavilion, ușor de montat și transportat

Chiar dacă au dimensiuni impozante, care pot ajunge până la 18 mp (3x6 m), corturi pavilion se montează fără efort. Datorită sistemului spider, montarea se face în doar câteva minute. Iar transportul acestora devine, de asemenea, facil, datorită materialului din care sunt fabricate, aluminiu. Capișonul personalizat se întinde peste cadrul din aluminiu din care este fabricat produsul.

Totodată, corturi pavilion 3x3 se remarcă prin dimensiuni reduse și greutate redusă.