Cum poți transforma camera celui mic folosind tapet personalizat

BUCURESTI - 14 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Principalul avantaj al folosirii de tapet personalizat în camera copiilor este dat de faptul că produsele și echipamentele folosite sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Tapet camere copii oferă variante de personalizare a pereților pentru orice gust.

tapet camere copii

tapet camere copii

 Fâșiile de tapet personalizat se fixează pe perete în mod identic cu tapetul clasic, cu ajutorul adezivului special. Iar hârtia specială pentru tapet se remarcă prin trei lucruri: este rezistentă, nu se zgârie și se lipește ușor.  

Oana Vlădilă, reprezentant Aesthetic Design

Print tapet  este recunoscut pentru că nu emană mirosuri și nu conține substanțe toxice. Acest lucru face din tapet personalizat  alegerea potrivită pentru tapet camere copii.

Tapet camere copii oferă variante de personalizare a pereților pentru orice gust. Există variante de design atât pentru tapet personalizat camere de fete cât și pentru băieți. Acesta dă un aer jucăuș pereților, colorat, stimulant și, pe deasupra, cu valoare educațională. Colecția tapet camere copii poate să transforme mediul în care trăiește cel mic într-o poveste fără sfârșit.

Acesta poate deveni un tărâm fantastic, o călătorie în junglă sau în animația preferată. Atâta timp cât aduce culoare și veselie în încăpere, tapet personalizat își găsește cu siguranță locul. Colecția include de la scene cu animale în pădure, aventuri preistorice cu dinozauri, până la vizite în spațiu și sporturile preferate. Pentru băieți, poți alege tapet camere copii cu diferite jocuri video, pirați sau imagini cu mașini și camioane. Iar pentru fete, poți alege un design cu prințese și castele fantastice, cu imagini de basm sau imprimeu floral.

Tapet personalizat, rezistent la zgârieturi

Fâșiile de tapet personalizat se fixează pe perete în mod identic cu tapetul clasic, cu ajutorul adezivului special. Iar hârtia specială pentru tapet se remarcă prin trei lucruri: este rezistentă, nu se zgârie și se lipește ușor. Hârtia standard folosită pentru tapet camere copii oferă produsului final un aspect mat și elegant. Ca să nu mai vorbim de calitatea culorilor obținute. Acestea au o durabilitate garantată în timp de până la 10 ani, în condiții optime de expunere (fără umiditate și ferit de razele directe ale soarelui).

Hârtia folosită pentru tapet personalizat se curăță cu ușurință. Cerneala este, de asemenea, de calitate. 100% ecologică, pe bază de apă, fără solvenți, miros sau substanțe volatile. Acest lucru face din tapet personalizat un produs ideal pentru camerele în care copiii dorm sau desfășoară diferite activități.