Cumparaturi cu stil, cu sacosa personalizata pliabila

BUCURESTI - 2 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Pungile din plastic vor fi interzise în țara noastră. Așa că tot mai multe firme caută variante alternative pentru aceste produse. Din ce în ce mai mulți români merg la cumpărături cu propria sacosa personalizata pliabila .

sacose personalizate

sacose personalizate

 Sacosa personalizata pliabila nu ar trebui să lipsească din niciun pachet de promovare în această toamnă, fiind prietenoasă cu mediul înconjurător, dar nefăcând rabat de la calitate. 

Dragoș Vlădilă, general manager Sedra Advertising

Sacosa personalizata pliabila te poate însoți tot timpul la cumpărături. Cu sacose personalizate din pânză, polipropilenă, iută sau hârtie, viitorul cumpărăturilor sună eco. Iar sacosa de cumparaturi personalizata este chic și plină de culoare. 

Cu noi, să-ți potrivești culorile companiei cu sacose personalizate devine cel mai simplu lucru și cel mai la îndemână. Natural înseamnă la modă, iar în ultimii ani din ce în ce mai multe companii mari aleg să-și personalizeze produsele pentru mai multă vizibilitate. 

Sacosa personalizata pliabila reprezintă o alternativă eco-friendly la sacoșele din plastic oferite de supermarket. Poate fi purtată cu ușurință în geantă și folosită ori de câte ori este nevoie. Iar dacă le personalizezi cu logo-ul tău, cu un text sau o imagine reprezentativă pentru afacerea ta, cu siguranță sacose personalizate vor face furori de fiecare dată când vor fi purtate, la cumpărături sau la serviciu.

Promovare chic și eco-friendly cu sacose personalizate

Sacosa personalizata pliabila nu ar trebui să lipsească din niciun pachet de promovare în această toamnă, fiind prietenoasă cu mediul înconjurător, dar nefăcând rabat de la calitate. În plus, îi conferă utilizatorului și un sentiment de siguranță, fiind prevăzută cu buton de închidere.

Cu un design prietenos, gândit special pentru promovarea afacerii tale, sacosa personalizata pliabila garantează vizibilitate maximă, datorită imaginilor inedite care pot fi imprimate pe material, și constituie, în același timp, și un cadou promoțional cu stil.

Sacose personalizate pot fi purtate, cu ușurință, în mână sau pe umăr. În plus, calitatea materialului garantează produselor rezistență și o folosință îndelungată. Sacose personalizate beneficiază de întărituri la cusături și pot face față fără probleme cumpărăturilor zilnice de la supermarket.

Iar vestea bună pentru tine este că materialul din care sunt fabricate le face ideal de personalizat. Putem imprima pe sacosa personalizata pliabila orice imagine dorită de tine, logo, text etc. Tehnicile folosite pentru personalizare sunt: serigrafia, printul și transferul termic.