Marketing estival: Steaguri personalizate - cea mai inteligentă metodă de promovare outdoor

BUCURESTI - 11 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Sport

În plin sezon estival, specialiștii în marketing au o singură preocupare principală. Să câștige vizibilitate pentru brand-ul pe care îl reprezintă. Dar și clienți pentru sezonul toamnă-iarnă. Ei știu că promovarea prin steaguri personalizate reprezintă cea mai profitabilă metodă pentru acest lucru.

steaguri personalizate

steaguri personalizate

 Steaguri personalizate, în formă de lacrimă sau de pană, au un design care se face ușor remarcat și atrag privirile potențialilor clienți. Un alt avantaj al acestor produse este că oferă o suprafață destul de mare care poate fi personalizată.  

Adrian Marinescu, reprezentant Cube Media Solutions

Cu o vastă experiență pe piața de profil, Exposystem oferă soluții pentru orice tip de promovare outdoor. Cu steaguri personalizate ai garanția vizibilității câștigate la o singură privire. Iar cel mai profitabil sistem d in categoria sa îl constituie, fără doar și poate, steag lacrimă M

Principalul său avantaj constă în montarea ușoară, pe orice suprafață, și în rezistența la ploaie, vânt sau soare puternic. Un steag lacrimă M poate fi folosit la evenimente, expoziții, magazine, mall-uri, pentru a marca sediul firmei, pe plajă, la terase etc. Fiind ușoare și portabile, steaguri personalizate pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort. Nu necesită ancorare, astfel încât vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

Steaguri personalizate, în formă de lacrimă sau de pană, au un design care se face ușor remarcat și atrag privirile potențialilor clienți. Un alt avantaj al acestor produse este că oferă o suprafață destul de mare care poate fi personalizată. Mai mult, datorită materialului din care sunt fabricate, aceste steaguri personalizate au o durată de viață de câțiva ani. Este important de notat că textilul unui steag lacrimă M poate fi spălat, la o temperatură de 30 °C.

Atunci când folosești steaguri personalizate, poți crea un afișaj portabil „eye-catching” la prețuri accesibile, cu culori strălucitoare, în format mare! Aceste steaguri personalizate au un design atrăgător, fiind concepute să inspire încredere și profesionalism în orice campanie de promovare outdoor .

Pe scurt, în comparație cu alte sisteme expoziționale, un steag lacrimă M oferă vizibilitate ridicată pentru mesajul tău, este ușor de transportat și de montat și poate fi așezat cu ușurință în orice tip de spațiu – atât in- cât și outdoor. Steaguri personalizate va fi întotdeauna varianta câștigătoare pentru vizibilitatea brand-ului tău în sezonul estival.