Pop-Up Spider sau Pop-Up Textil? Ce alegem, în funcție de destinația fiecăruia

BUCURESTI - 13 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Turism

Pop-Up Spider sau Pop-Up Textil ? – este întrebarea multor organizatori de evenimente. Prin ce se diferențiază ele, care este mai rezistent, care oferă vizibilitate sporită? Iată câteva răspunsuri la aceste întrebări.

Pop-Up Spider

Pop-Up Spider

 Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un Pop-Up Textil sau un Pop-Up Spider poate fi folosit și câțiva ani de zile. 

Dănuț Istrate, reprezentant TexArt

Ceea ce diferențiază un Pop-Up Textil de un Pop-Up Spider, pe lângă scheletul de prindere, este suprafața de personalizare. Aceasta coincide cu dimensiunea produsului propriu-zis. Acest sistem expozițional este, de fapt, un perete de prezentare la modă, cu dimensiuni impozabile. Suprafața imprimată poate avea o lungime de 2,6 până la 5,82 m și o înălțime standard de 2,3 m.

Organizatorii de evenimente știu: Viitorul este Pop-Up

Fie că vorbim de evenimente mondene sau sociale, lansări de produs, târguri expoziționale sau conferințe. Un Pop-Up Textil este din ce în ce mai prezent la loc de cinste, în completarea oricărui spațiu de prezentare. De fapt, acest produs se află într-un trend de notorietate continuu.

La evenimentele mondene sau sociale, Pop-Up Spider sau un Pop-Up Textil va deveni de fapt un fundal pentru fotografiile participanților. Ceea ce înseamnă că imaginile imprimate pe produs vor rămâne mult timp în amintirea celor prezenți. Poate fi vorba de logo-uri, sloganuri sau imagini reprezentative. Când vine vorba de design-ul ales pentru Pop-Up, nu există niciun fel de limitare.

Pop-Up Spider și Pop-Up Textil, ideale pentru interior

Toate produsele de tip Pop-Up sunt destinate folosirii indoor. Dacă sunt folosite în condiții outdoor, durata de viață a produselor va scădea. Dacă este păstrat așa cum se cuvine, un Pop-Up Textil sau un Pop-Up Spider poate fi folosit și câțiva ani de zile.

Un Pop-Up Spider este format dintr-un schelet de aluminiu pliabil, pe care se montează 6 fâșii de PVC personalizat. Acesta este prevăzut cu benzi magnetice pentru a-i facilita prinderea pe sistemul tip spider. Iar un Pop-Up Textil vine cu o structură extensibilă din aluminiu, foarte ușor de montat, pe care se atașează printul textil, dintr-o singură bucată.