Tendințe amenajări interioare: Tapet biblioteca pentru amenajarea biroului

BUCURESTI - 25 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Educatie / Cultura

Fiecare sezon aduce tendințe noi în amenajările interioare. Pentru decorarea birourilor, tapet biblioteca reprezintă ultimul trend.

tapet biblioteca

tapet biblioteca

 Cu tapet biblioteca poți crea un spațiu atrăgător, care să crească productivitatea văzând cu ochii. Este știut faptul că un angajat relaxat și fericit va fi mult mai productiv decât unul stresat sau abătut. 

Oana Vlădilă, reprezentant Aesthetic Design

Față de alte metode de amenajare , tapet personalizat  îți oferă un design original. Cu tapet biblioteca  ai garanția unor culori vii și o atenție la detalii sporită.

Vrei să dai o notă de originalitate spațiului tău de lucru? Tapet personalizat este o modalitate ieftină și la îndemână pentru acest lucru. Te ajută să faci schimbări majore în locuința sau în biroul tău, fără cheltuieli exagerate și fără mari bătăi de cap. Alegi design-ul pentru tapet biblioteca, noi îl printăm la dimensiunile cerute și tot ce-ți mai rămâne de făcut este să îl lipești.

Aplicarea de tapet personalizat pe perete se face fără efort și fără unelte ajutătoare. Poți opta pentru imprimare pe hârtie cu autoadeziv sau poți folosi hârtie clasică. Aceasta din urmă se lipește cu adeziv special pentru tapet.

Tapet biblioteca, simplu și elegant

Cu tapet biblioteca poți crea un spațiu atrăgător, care să crească productivitatea văzând cu ochii. Este știut faptul că un angajat relaxat și fericit va fi mult mai productiv decât unul stresat sau abătut. Iar pentru ca efectul să fie total, nu încărca peretele ales cu rafturi, mobilă sau alte elemente de decor.

În comparație cu metodele clasice de amenajare a pereților, tapet personalizat va da mult mai multă culoare oricărei încăperi. În plus, acesta se va curăța ușor, fără efort. Mai mult, hârtia specială pe care este imprimat produsul este rezistentă la abraziune. Acest lucru îi conferă tapetului rezistență la zgârieturi și durabilitate crescută în timp.

Produsele și echipamentele folosite pentru imprimarea de tapet personalizat sunt eco-friendly. Produsul rezultat nu emană mirosuri și nu conține substanțe toxice. Acest lucru face din tapet biblioteca alegerea potrivită pentru un spațiu de birouri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cube-media-solutions/tendinte-amenajari-interioare-tapet-biblioteca-pentru-amenajarea-biroului