Un instrument esențial în marketingul estival: print outdoor

BUCURESTI - 6 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Turism

În ultimii ani, modalitățile de promovare prin print outdoor au devenit un instrument esențial în marketing. Asta, mai ales de când i-a putut fi dovedită capacitatea de a genera calitate maximă și vizibilitate sporită cu minimum de efort și resurse și, mai ales, cu impact aproape zero asupra mediului înconjurător.

print outdoor

print outdoor

 Printre cele mai uzuale produse de print outdoor se numără sistemele de mare expunere: banner și mesh. 

Adrian Marinescu, reprezentant Cube Media Solutions

Când vine vorba de print outdoor, acesta nu reprezintă numai cea mai nouă și cea mai modernă modalitate de a promova și dezvolta o afacere. Atât print banner cât și print mesh sunt cele mai uzuale produse din această categorie. Ceea ce le face și mai atractive pentru oamenii de marketing sunt prețul prietenos, variantele aproape nelimitate pentru grafică și design și timpul foarte scurt de execuție.

Printre cele mai uzuale produse de print outdoor se numără sistemele de mare expunere: banner și print mesh . Principalele lor caracteristici constau în puterea mare de expunere, care le conferă vizibilitate maximă, în suprafața generoasă pentru imprimare și în rezistența de care beneficiază la condițiile meteo de exterior.

Banner și print mesh, culori vii, rezistență în condiții meteo extreme

Un banner conferă imaginii afacerii tale vizibilitate extraordinară la o calitate desăvârșită. Prin intermediul celor trei variante de print (frontlit, backlit și blockout), diferite în funcție de destinația finală. Mai mult, produsul rezultat se va bucura de un finisaj uniform și de o rezistență crescută atât la apă cât și la razele directe ale soarelui, fără a fi nevoie de proces de laminare pentru asta.

Un print mesh se remarcă prin dimensiunile impresionante la care poate ajunge. Practic, este vorba de imprimare pe un material foarte rezistent (poliplan), care este perforat. Perforațiile îi asigură unui print mesh rezistență în caz de vânt puternic. Mesh este fabricat din același material rezistent ca și banner și alte variante de print outdoor de mari dimensiuni, însă ceea ce îl deosebește de acestea este greutatea redusă și ușurința cu care poate fi manevrat. 

DATE DE CONTACT

Departament MARKETING

Maria Predica

0799.734.600

office@cube-media.ro

Str. Luntrei, Nr. 6, Sector 2, București

www. exposystem .ro