lansare Paco Rabanne

BUCURESTI - 22 martie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Nouca colectie de ceasuri Paco Rabanne a fost lansata in Romania.

COMUNICAT DE PRESA

BUCURESTI – 21 martie 2007 . Paco Rabanne prin importatorul direct Royal Caro prezinta noua colectie de ceasuri Paco Rabanne in Romania .

Aceasta noua colectie contine piese atat pentru barbati cat si pentru femei deschizind un nou capitol de clasa si eleganta pe piata mondiala de ceasuri. Noile piese au un design regandit special pentru a da rafinament si un plus de eleganta purtatorului care nu este oarecare ci este unul care stie sa aprecieze stilul lucrului de buna calitate si clasa superioara. Designul este modern prin linia cadranului, de forma dreptunghiulara cu lungimile usor curbate , iar curelele din piele de calitate superioara , prelucrata in cele mai mici detalii de catre angajatii Paco Rabanne. Nici clientii ce au un stil clasic nu au fost uitati, acestia fiind rasfatati prin cateva piese din noua colectie, in care a fost pastrata forma rotunda a cadranului si formele de design interior simple dar rafinate si elegante .

Femeile sunt rasfatate prin modele realizate intr-un stil al subtilitatii bunului gust, avand un design minimalist, insa foarte bine lucrat in detaliu. Bratari metalice placate cu metal pretios ori curele ce imbraca practic incheietura accentuind supletea tipic feminina .

Parteneriatul Paco Rabanne cu importatorul Royal Caro nu este intamplator, societatea cu un capital privat 100% romanesc activeaza pe piata din 1991 avand unul dintre cele mai intinse lanturi de magazine din tara .Cei peste 65 de angajati se ocupa exclusiv de productia, intretinerea si service-ul produselor comercializate de Royal Caro .

Produsele comercializate de Royal Caro sunt in conformitate cu cele mai exigente gusturi si se aliniaza cu succes normelor Uniunii Europene, la care se adauga si preturile competitive practicate de aceasta .

Produsele Royal Caro pot fi gasite in magazinele celor mai mari centre comerciale din tara dar si in magazinele partenerilor, societatea avand si o retea proprie de distributie pe intreg teritoriul Romaniei.

Contact:
Violeta Ciuvat - PR Director – 0723 646 287
Ciprian Marin - PR Executive – 0721 725 690
CuBon

Despre CuBon

Paco Rabanne este in Romania prin Royal Caro unic partener cu o larga retea de distributie pe intinsul intregii tari.
Contact:
Violeta Ciuvat - PR Director – 0723 646 287