PILOTII AVIATIEI MILITARE BENEFICIAZA DE CELE MAI NOI TEHNOLOGII DE ANTRENAMENT

Locul desfasurarii: Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene de la Boboc-BuzauBoboc-Buzau

Organizator: SIMULTEC si Elbyt Systems Ltd

Joi, 13 decembrie 2007, SIMULTEC si Elbit Systems Ltd. au incheiat probele de receptie pentru Simulatorul IAR-99 SOIM, livrat Scolii de Aplicatie a Fortelor Aeriene de la Boboc. Bazat pe cele mai noi tehnologii in domeniu, simulatorul reproduce cu mare fidelitate zborul aeronavei, functionarea avionicii, armamentului, defectiuni si cazuri speciale. In anul 2008, capabilitatile sistemului vor fi extinse prin integrarea simulatorului in retea DataLink cu 1-3 avioane in zbor - contopirea spatiului virtual cu cel real, o capabilitate de care dispun putine aviatii, va crea posibilitatea antrenamentului pentru situatii tactice complexe, in deplina siguranta si eficienta.

Principalul furnizor de sisteme sintetice de antrenament avansat pentru Ministerul Apararii (o excelenta cooperare, dovedita in mai mult de 20 de ani de parteneriat), SIMULTEC a furnizat logistica de antrenament pentru toate programele majore de modernizare ale Aviatiei Militare. Folosim cele mai noi tehnologii in domeniu pentru simularea aeronavelor, vizualizare si baze de date, simulare senzori (radar, infrarosu), simulatoare navale si pentru trupele terestre.

SIMULTEC
Din anul 1999, Simultec este detinut (99,99%) de Elbit Systems Ltd – Israel. Integrarea cu o companie recunoscuta international ne-a deschis si pietele externe, tehnologia dezvoltata in Romania fiind apreciata de clienti importanti, inclusiv Departamentul de Stat al SUA.
De la instruire asistata de calculator (CBT), pana la simulatoare de misiuni complete, SIMULTEC acopera intregul domeniu de simulare (avioane si elicoptere, radar, aparare antiaeriana, vehicule terestre), incluzand simulatoare reconfigurabile si interconectate in retea (DIS/HLA).

ELBIT SYSTEMS
Elbit Systems Ltd. este o companie internationala producatoare de electronica in domeniul apararii. Angajata in programe de aparare in toata lumea, Grupul Elbit Systems, incluzand subsidiarele sale, opereaza in domeniul aerospatial, sisteme navale si terestre, comanda, control, comunicatii, calculatoare, supraveghere electronica si recunoastere (C4ISR), vehicule aeriene dirijate (UAV), electro-optica avansata, electro-optica spatiala, complexe de razboi electronic, ELINT, legaturi de date si comunicatii militare si radio. Grupul realizeaza de asemenea modernizari de plaforme militare si dezvoltari tehnilogice pentru aparare, protectia granitelor si aplicatii in aviatia civila.


SIMULTEC

Despre CUBON

New Kopel face parte din grupul israelian “Shlomo Group” condus de catre domnul Shlomo Shmeltzer. Domnul Shmeltzer este nascut in Romania, in zona Bucovinei, iar in prezent este o personalitate in lumea afacerilor din Israel. Acesta detine si controleaza companii din diverse domenii : infrastructura, santiere navale, proprietati imobiliare iar in industria autovehiculelor, grupul din care New Kopel face parte.
Grupul “Shlomo” are un numar de 2000 de angajati, detine cea mai mare flota de masini din Israel – 42.000 vehicule, 90 de garaje si achizitioneaza 15% din totalul masinilor vandute in Israel.
Cifra de afaceri a grupului Shlomo pentru anul 2004 a depasit 520 milioane dolari.

“ Cred ca piata din Romania are potential si de aceea am decis sa facem investitii semnificative in aceasta tara”, a declarat domnul Shlomo Shmeltzer.

Participare: Intrare libera