Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii - Prima initiativa din Romania de a raspunde online !

BUCURESTI - 10 august 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Suntem structurati pe mai multe departamente tocmai pentru a va asigura o rezolvare favorabila a litigiului declansat. Suntem langa dvs. atunci cand aveti de recuperat bani de la rau platnici, atunci cand puneti pe picoare o afacere sau cand trebuie sa actionati penal diverse persoane. Avem cea mai buna echipa de profesionisti cu peste 30 de ani de experienta in domeniul juridic. Cuculis si asociatii va propune un parteneriat in drept!

Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii - Prima initiativa din Romania de a raspunde online !
 Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii 

Parteneri in Drept

 Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii asigura servicii juridice de cea mai inalta calificare. Colaborand cu profesionisti  in domeniu juridic din Romania si nu numai,  acopera o arie foarte larga de activitate.

 Echipa noastra va ofera consultanta juridica in domeniul dreptului comercial, drept bancar si fiscal, insolventa si faliment, drept european, maritim si vamal, dreptul familiei, transporturilo si asigurarilor, consultanta imobiliara.Biroul nostru de avocatura va sta la dispozitie cu servicii profesionale de reprezentare juridica  si consultanta, pentru o solutionare cat mai promta si facila a problemelor dumneavoastra.

 Dispunem de un departament special care se ocupa cu recuperarea taxei de poluare si recunoasterea diplomelor de la Universitatea Spiru Haret.

Deasemena dispunem de o echipa specializata in Procesele cu Bancile ce privesc comisioanele si cauzele ilegale trecute in contractele de creditare de la diferite societati bancare.

Avocatii nostri sunt specializati si in operatiuni in operatiuni de infiintari, fuziuni, dizolvari si lichidari de societati comerciale precum si in intocmirea dosarelor pentru deschiderea procedurii de insolventa sau faliment.

De asemenea va putem reprezenta interesele cu succes in cauzele PENALE, urmarire penala, cercetarea penala, masuri arestari preventive, etc.

Suntem specializati in extradari si dialogul european cu celelalte state membre. Biroul nostru  are si departramentul mediere prin care putem sa accesam noi modalitati de solutionare a conflictelor ivite.

Cuculis si Asociatii - Parteneri in Drept

Prima initiativa din tara de a raspunde oamenilor cu probleme juridice prin e-mail in mod GRATUIT ! ! !

Blog-ul nostru este  http://indrumarijuridice.wordpress.com si il puteti accesa non stop. Lasati-ne mesajul dvs. acolo si un avocat va raspunde problemei dvs. juridice in cel mai scurt timp.

Asteptam in scris problema dvs. juridica la Avocat@indrumari-juridice.eu Va grabiti sa aflati raspunsuri ? Apelati-ne la 0724.417.920 sau 0768.055.289

Blog-ul nostru este  http://indrumarijuridice.wordpress.com si il puteti accesa non stop. Lasati-ne mesajul dvs. acolo si un avocat va raspunde problemei dvs. juridice in cel mai scurt timp.

"Va asteptam sa incredintezi problema dvs. juridica echipei noastre de profesionisti pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat" 

Despre CUCULIS N. ADRIAN-CALIN AVOCAT

Avocatii colaboratori din cadrul biroului nostru de avocatura au o experienta de peste 30 de ani in domeniul Juridic. Va asteptam sa ne incredintati problemele pentru o rezolvare cat mai favorabila pentru dvs.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cuculis-si-asociatii/biroul-de-avocatura-cuculis-si-asociatii-prima-initiativa-din-romania-de-a-raspunde-online