Conferinta de presa pe tema clauzelor abuzive din contractele bancare cat si chestiunea denominarii creditelor la momentul cursului istoric

BUCURESTI - 21 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Juridic

Live site

Conferinta de presa si dezbatere pe tema clauzelor abuzive din contractele bancare cat si chestiunea denominarii creditelor la momentul cursului istorc si executarea silita a debitorilor cu contracte bancare ce au clauze abuzive, moduri de a contesta executarea.

Conferinta de presa  pe tema clauzelor abuzive din contractele bancare cat si chestiunea denominarii creditelor la momentul cursului istoric
 Campanie de curatare a contractelor bancare de clauze abuzive! 

Av. Cuculis Adrian

29 Noiembrie 2014 ora 11:00 Hotel Intercontinental Sala HORA

Conferinta de presa si dezbatere pe tema clauzelor abuzive din contractele bancare cat si chestiunea denominarii creditelor la momentul cursului istorc si executarea silita a debitorilor cu contracte bancare ce au clauze abuzive, moduri de a contesta executarea.

Conferinta se va desfasura in 2 etape si anume:

Ora : 11:00 – Vom incepe dezbaterea cu subiectul general al clauzelor abuzive din contractele de credit bancare, printr-o analiza a comisioanelor de “ Risc, Gestiune, Administrare, Acordare”.

In ceea ce priveste dobanda din contractele de credit vom discuta varietatile de dobanzi ilegale, percepute de catre banci, cum si care este formula corecta a calculului dobanzii si vom termina dezbaterea la ora 12:00 cu aspecte legate de ceea ce presupune pentru imprumutat inceperea executarii silite cat si modalitatile pe care le are atunci cand se afla in executare silita in baza unui contract de credit bancar ce are inserate clauze abuzive.

Ora: 12:00 – Oprim dezbaterea pentru 15 minute;

Ora: 12:15  - Reluam dezbaterea si vom ataca problema denominarii creditelor bancare in sensul explicarii mecanismului de conversie a creditelor din valuta in lei , cursul care se urmareste si ceea ce se poate obtine in urma unui asemenea litigiu.

De asemenea vom accepta si intrebarile celor prezenti in sala , pe spete individuale sau de interes general cu varietati de probleme intampinate.

 

Conferinta are ca punct de final ora 13:00.

Sala are acces gratuit la internet pentru toti participantii, echipament A.V

Intrarea se face in mod liber iar detalii despre  identificarea salii Hora se poate face la receptia Hotelului Intercontinental.

 

Vor participa ca vorbitori: Avocat Cuculis Adrian – Membru UNBR, Avocat Simona Lupu – Membru Unbr colaborator C.A Cuculis si Asociatii.

Moderator: Ghinea Oana, consilier juridic

 

Pentru participarea la conferinta va rugam confirmati prezenta pe adresa de email avocat@indrumari-juridice.eu sau pe fax la 031.412.4.8.88

Despre CUCULIS N. ADRIAN-CALIN AVOCAT

Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii asigura servicii juridice de cea mai inalta calificare. Colaborand cu profesionisti in domeniu juridic din Romania si nu numai, acopera o arie foarte larga de activitate. Echipa noastra va ofera consultanta juridica in domeniul dreptului comercial, drept bancar si fiscal, insolventa si faliment, drept european, maritim si vamal, dreptul familiei, transporturilo si asigurarilor, consultanta imobiliara.