Recuperare taxa poluare / Evitare taxa poluare 2012 - Amenda Rovinieta - Contestarea Taxei de poluare este valabila si in 2012

BUCURESTI - 23 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Juridic

Taxa Poluare 2012 ABUZIVA SI ILEGALA. C.A Cuculis te ajuta sa-ti inmatriculezi masina FARA PLATA TAXEI DE POLUARE si daca ai platit taxa de poluare te ajuta sa-ti RECUPEREZI BANII PLATITI ILEGAL CATRE STAT. www.indrumari-juridice.eu. Suntem specializati si pe contetarea amenzilor pentru lipsa rovinietei, avem cele mai multe dosare castigate si cele mai multe cereri inregistrate.

Taxa poluare, Taxa de poluare, Taxa de mediu , Taxa poluare 2012

Taxa poluare, Taxa de poluare, Taxa de mediu , Taxa poluare 2012

 Specialisti in Recuperarea / Evitarea taxei de poluare si contestarii amenzilor pentru lipsa rovinietei 

C.A CUCULIS

CE SE INTAMPLA CU TAXA DE POLUARE IN 2012?

IN PREMIERA IN ROMANIA PRIMUL DOSAR CASTIGAT PE NOUA TAXA DE POLUARE

Desi in urma avertismentelor primite de la Uniunea Europeana cu privire la taxa prima de inmatriculare a autovehiculeor deja rulate pe teritoriul unui stat membru, legiuitorul a incercat sa transforme acesta taxa ilegala intr-o taxa legala avand la baza principiul poluatorul  plateste, modificarea legislatie intervenite in ianuarie 2012 nu a adus nici o imbunatatire sistemului.

Atentie toti cei care au de platit taxa de poluare din 2007 inclusiv 2012 pot CONTESTA taxa de poluare si o pot recupera doar prin intermediul instantei de judecata.

In cazul in care doriti sa inmatriculati un autoturism FARA A PLATIT TAXA DE POLUARE si in 2012 puteti sa faceti acest lucru prin intermediul biroului de avocatura Cuculis si Asociatii. Faptul ca suntem primii din Romania care au castigat dosare pentru taxa de poluare in varianta 2012 ne indreptatete sa spunem ca noile prevederi sun TOT ILEGALE.

Biroul nostru va prezinta in premiera un dosar castigatce are ca obiect noua taxa. Dosarul se aflat pe rolul Tribunalului Ialomita avand nr de dosar 999/98/2012 iar solutia este:„obliga parata sa inmatriculeze autoturismul fara plata taxei de poluare”

Sunt la nivel de tara alte sute de dosare castigate pe care le vom face publice in alte comunicate de presa.

 

Referitor la amenzile pentru lipsa rovinietei: Contestare amenda rovinieta / amena lipsa rovinieta.

Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii la Realitatea Tv. Avocatul Cuculis Adrian a discutat cu reporterii Realitatea Tv despre metodele de contestare a rovinietei, Avocatul Poporului imaprtasind aceleasi ideei referitoare la ilegaltiatea si la modul abuziv in care este perceputa aceasta taxa de drum. Avem pe rolul instantelor sute de procese pentru contestarea amenzilor pentru lipsa rovinietei si zeci de hotarai publicate pe site-uri de specialitate prin care am ANULAT PROCESELE VERBALE DE CONTRAVENTIE.

Vezi inregistrarea pe www.Realitatea.net sau pe Youtube la link-ul http://www.youtube.com/watch?v=YNbyb8xoRac

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii  – Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!! Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu www.indrumarijuridice.wordpress.com http://indrumarijuridice.forumest.ro Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis – Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania

Despre CUCULIS N. ADRIAN-CALIN AVOCAT

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE DEZVOLTARE IN DOMENIUL PATOLOGIEI SI STIINTELOR BIOMEDICALE “VICTOR BABES”, Departamentul BIOCHIMIE PROTEOMICA deruleaza proiectul “IMPLEMENTAREA TEHNOLOGIILOR PROTEOMICE PENTRU DESCOPERIREA DE NOI BIOMARKERI IN CANCER/ CANBIOPROT“, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională - ID: 685, contract de finantare numarul 152/11.06.2010.