Anunț de demarare a proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” Cumpăr Cărți SRL

BUCURESTI - 8 aprilie 2021

Comunicat tip General in Afaceri, Retail

Măsura 2 “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19

Anunt demarare a proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” Cumpăr Cărți SRL

Anunt demarare a proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” Cumpăr Cărți SRL

Anunț de demarare a proiectului

SC CUMPĂR CĂRŢI  SRL, în calitate de Beneficiar, a încheiat contractul cu Nr. M2-5316 din data de 06.04.2021, măsura “Granturi pentru capital de lucru”, denumită în continuare Măsură, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) și Agenției pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările și modificările ulterioare. 

Perioada de implementare: maxim 180 de zile calculate din momentul plății ajutorului financiar către beneficiar, respectiv 08.04.2021 – 04.10.2021.

Valoare totală a proiectului: 157929.9 lei, din care finanțare nerambursabilă 23689.485 lei

Obiectul proiectului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexate, cu obligația să asigure implementarea proiectului în conformitate cu legislația măsurii.

Rezultatele prevăzute în cadrul proiectului sunt: o perioadă de 6 luni de menținere sau suplimentare a locurilor de muncă existente la momentul înscrierii precum și a activității pe o perioadă de minim 6 luni de la obținerea finanțării.

Despre Cumpăr Cărți:

Compania Cumpăr Cărți (https://www.cumparamcarti.ro/) a fost înființată în anul 2017 din dorința de a răspunde unei întrebări, și anume “Cine cumpără cărți vechi” și de a veni astfel în sprijinul celor care vor să-și vândă cărțile de care nu mai au nevoie. Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență în achiziția de carte, care pot evalua atent și corect cărți din orice domeniu, cu ajutorul unor criterii foarte bine stabilite.

Pentru mai multe informaţii privind programul puteţi contacta echipa proiectului la:

Persoana de contact: Patrichi Victor-Ștefan

SC CUMPĂR CĂRŢI SRL

Telefon: 021 308 17 73

Email: contact@cumparamcarti.ro

Website: https://www.cumparamcarti.ro/

 

Taguri: cumpar carti