Bianca Dragusanu, Ambasadoare Cupio

BUCURESTI - 16 decembrie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Cupio este un brand romanesc, in plina ascensiune, ce comercializeaza produse profesionale pentru manichiura, makeup si ingrijire corporala, indispensabile profesionstilor din domeniul infrumusetarii. Odata cu trecerea anilor, Cupio a creat si dezvoltat 8 branduri proprii: CupioGels® (gama complexa de geluri UV), Cupio to Go!® (oje semipermanente consacrate deja pe piata din Romania), Cupio One Step® (oje semipermanente 3 in 1), Cupio Acryl® (acryl), Cupio in the City® (gama de lacuri pentru unghii, cu uscare la aer), CupioLash® (gene false), Make-up Pro ® (produse profesionale pentru machiaj), Cupio Pro Epil® (produse pentru epilare). De-a lungul timpului, brandul a fost sustinut de vedete din tara, femei frumoase si puternice, care au transmit cu succes imaginea brandului.

Bianca Dragusanu, Ambasadoare Cupio

Incepand din aceasta iarna, Bianca Dragusanu este noua Ambasadoare Cupio. Impreuna cu Bianca, sustinem frumusetea si libertatea de a fi asa cum ne dorim cu adevarat. Credem ca fiecare femeie isi doreste sa fie cea mai buna varianta a sa, fie ca este vorba de aspectul fizic, psihic sau emotional.

De cele mai multe ori, frumusetea fizica poate influenta decisiv dezvoltarea profesionala si personala.  De altfel, o demonstreaza si numeroase studii. Prin produse de calitate, le oferim femeilor posibilitatea de a-si pune in evidenta calitatile si de a se simti feminine si atragatoare. Gama de produse pentru machiaj Make-up Pro si genele false Cupio au fost deja testate si apreciate de vedeta autohtona.

„Intotdeauna am crezut ca o femeie poate realiza orice isi propune, daca are cu adevarat incredere in ea. Nu trebuie sa ne lasam influentate de nimeni atunci cand in joc este visul nostru. Cred de asemenea ca felul cum aratam si suntem percepute de catre ceilalti ne influenteaza evolutia. De aceea, ma bucur sa fiu Ambasadorul unui brand cum este Cupio. Credem impreuna in puterea frumusetii si sustinem femeile sa fie exact asa cum isi doresc. Fie ca suntem mame, sotii, prietene, iubite, ne dorim sa aratam bine si sa ne simtim atragatoare si admirate. Folosesc produse Cupio, genele Undressed Diva Mink Collection sunt preferatele mele si recomand cu incredere brandul...”, spune Bianca.

In urmatorul an, Cupio pregateste mai multe proiecte, realizate impreuna cu Bianca Dragusanu.

Despre Cupio International

Portofoliul de cosmetice profesionale, oferite de Cupio®, include peste 8000 de produse, si se dezvolta odata cu nevoile clientilor, cu tendintele si inovatiile din domeniu. Pentru comenzi si informatii despre produse, clientii pot accesa NON STOP magazinul online oficial: www.cupio.ro. De asemenea, produsele din portofoliu se regasesc si la magazinele fizice din Timisoara, Arad, Deva, Cluj- Napoca si Bucuresti.

Taguri: cupiogene cupiomake-up pro