Cupio® sarbatoreste 3 ani de frumusete

Timisoara - 5 martie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Live site

Fondata in data de 5 martie 2012, in Timisoara, Cupio International comercializeaza produse si instrumente profesionale pentru realizarea manichiurii, accesorii, produse pentru machiaj si ingrijirea corpului.

Cupio® sarbatoreste 3 ani de frumusete
 ... Suntem foarte fericiti ca au trecut trei ani si brandul Cupio® devine din ce in ce mai cunoscut si apreciat... 

Raluca Stefanescu, General Manager

In 5 martie, Cupio® sarbatoreste 3 ani.

Cu fiecare an, compania, in plina ascensiune, si-a imbogatit portofoliul cu produse de calitate, indispensabile in orice salon de frumusete si oricarui profesionist din domeniul manichiurii sau al machiajului.

In acest an, in 5 martie, Cupio® isi recompenseaza clientii cu produse CADOU la plasarea comenzilor si posibilitatea de a primii banii inapoi, in urma tombolei speciale. 

Aflat deja in cel de al treilea an de activitate, brandul se bucura de o popularitate tot mai mare in randul saloanelor de profil, fiind unul dintre furnizorii principali de oje permanente (gel lacuri), geluri UV sau culori acrilice, echipamente si accesorii indispensabile pentru realizarea unei manichiuri perfecte (pile, pensule, forfecute, instrumente cuticule, ornamente de unghii etc.). Folosita de make-up artisti, o alta gama extrem de apreciata o reprezinta CupioLash®, ce include gene false naturale banda sau fir cu fir, ideale pentru un eveniment remarcabil.

 

Raluca Stefanescu, General Manager:

,, Suntem foarte fericiti ca au trecut trei ani si brandul Cupio® devine din ce in ce mai cunoscut si apreciat. Incepand din acest an, vom fi si mai aproape de clientele noastre si de ceea ce isi doresc. Vom organiza seminarii gratuite si cursuri acreditate de specializare, sustinute de trainerii nostri, odata cu lansarea Scolii de manichiura Cupio®. Va asteptam si pe noul nostru blog, pentru a fi la curent cu noutatile si ultimele oferte…’’

  

 

Despre Cupio International

Portofoliul de cosmetice profesionale, oferite de Cupio®, include in prezent peste 5000 de produse, si se dezvolta odata cu nevoile clientilor, cu tendintele si inovatiile din domeniu.
Pentru comenzi si informatii despre produse, clientii pot accesa NON STOP magazinul online oficial: www.cupio.ro.
De asemenea, produsele din portofoliu se regasesc si la magazinele/ insulele din Timisoara, Arad si Cluj- Napoca.

Taguri: frumusetemanichiuracupio®