Cupio SPA – o gamă de produse 100% organice destinate frumuseții pielii

Timisoara - 13 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Brandul românesc de cosmetice profesionale , Cupio , își dezvoltă și îmbunătățește în mod constant portofoliul de produse. Pentru a le oferi femeilor posibilitatea de a-și satisface cu adevărat dorința de a fi frumoase, bucurându-se de beneficiile unor cosmetice profesionale, brandul românesc a dezvoltat gama Cupio SPA .

Cupio SPA

Cupio SPA

Create special pentru a asigura nivelul optim de vitamine, minerale și alți nutrienți benefici epidermei, produsele gamei Cupio SPA conțin ingrediente 100% organice care ajută la menținerea unei pieli tinere și frumoase.

Gama Cupio SPA include creme de mâini și de picioare, balsamuri pentru cuticule, loțiuni, creme de corp și exfoliante – toate acestea având în componența lor ingrediente naturale precum aloe vera, lapte de cocos, cafea, fructe de goji berry, unt de shea și de migdale, portocale, proteine din lapte, papaya, uleiuri de migdale, avocado, și măsline. Fiecare ingredient atent selecționat oferă pielii beneficii miraculoase în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului și încetinirea procesului de îmbătrânire.

În produsele gamei Cupio SPA nu se regăsesc substanțe chimice nocive precum parabeni, ftalați, talc sau parafină. Includ glicerina vegetală, uleiuri și unturi vegetale, precum și extracte de fructe și plante.

Beneficiile utilizării produselor ORGANICE

- Pielea nu se mai sensibilizează, întrucât cosmeticele organice nu conțin chimicale și compuși artificiali, care pot cauza alergii, mâncărimi ori iritații

- Protejarea mediului înconjurător

- Potrivite pentru toate tipurile de piele

- Previn apariția ridurilor și întârzie procesul de îmbătrânire a pielii

- Nu au efecte adverse

 Toate produsele gamei sunt disponibile pe www.cupio.ro