Noua gama de Gene False Premium CupioLash Mink Collection

Timisoara - 29 iunie 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Cupio este un brand romanesc in plina ascensiune, ce comercializeaza produse si instrumente profesionale indispensabile oricarui profesionist din domeniile: manichiura, machiaj, ingrijirea corpului. Cu fiecare an, portofoliul de produse s-a dezvoltat, Cupio® detinand in prezent opt branduri proprii: CupioLash®, CupioGels®, Cupio to go!®, Cupio OneStep®, Cupio in the City®, Acryl DeLuxe®,Cupio Pro Depil®, CupioSpa®.

Gene banda Cupio Mink Collection

Gene banda Cupio Mink Collection

Din aceasta vara, Cupio isi imbogateste brandul CupioLash cu noua gama de gene premium, Mink Collection, inspirata din pasiunea pentru inovatie si naturalete.

Confectionate manual si realizate 100% din par natural de nurca, genele Mink Collection ofera o privire intensa si transforma machiajul intr-unul remarcabil, pastrand totusi o stralucire naturala.

Sunt 100% Cruelty Free (animalele nu sunt ranite sau facute sa sufere, firele de par sunt adunate in timpul sezoanelor de naparlire, fiind sterilizate pentru a se garanta siguranta folosirii lor).

Cu ingrjirea adecvata, sunt garantate pana la 30 de aplicari.

Banda de bumbac, pe care firele sunt prinse manual, le face extrem de rezistente, foarte usor de aplicat si purtat.

Noua gama se adreseaza femeilor ce isi doresc sa arate fabulos si sa fie remarcabile la orice eveniment, completandu-si tinuta cu un “accesoriu” pretios.

Doritoarele pot alege ceea ce li se potriveste dintre cele zece modele disponibile, fiecare avand farmecul sau: Barely There by Ovidiu Perta (inspirate de makeup artistul Ovidiu Perta), Messy Match, Luxury Lust, Little Lies, Uptown Girl, Instant Glam, Undressed Diva, Blink Black, Aphrodite, Casual Cutie.

Despre Cupio International

Portofoliul de cosmetice profesionale Cupio® cuprinde peste 8000 de produse si se dezvolta odata cu nevoile clientilor si tendintele din domeniu. Pentru comenzi si informatii despre produse, clientii pot accesa NON STOP magazinul online: www.cupio.ro. De asemenea, produsele din portofoliu se regasesc si la magazinele/insulele din Timisoara, Arad si Cluj- Napoca.