Promotii Cupio de Pasti

Timisoara - 22 aprilie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Cupio este un companie romaneasca in plina ascensiune, ce comercializeaza produse si instrumente profesionale indispensabile oricarui profesionist din domenii precum: manichiura, machiaj, ingrijirea corpului, dotari saloane.
Cu fiecare an, portofoliul de produse s-a dezvoltat, Cupio® detinand in prezent opt branduri proprii: CupioGels®, Cupio to go!®, Cupio OneStep®, Acryl DeLuxe®, CupioLash®, Cupio Pro Depil®, CupioSpa®, Cupio in the City®.

Promotii Cupio de Pasti

In aceasta perioada, pana in 3 mai (inclusiv), clientii beneficiaza de promotii Cupio la peste 130 de produse de manichiura, makeup si ingrijire corporala.

Pentru ca manichiurile realizate sa fie cat mai creativ, tehnicienele de unghii pot profita de o reducere de 20% la geluri de pictura, geluri tip plastilina Glaze, geluri 3D, pensule nail-art, vopsele acrilice si ornamente pentru unghii.

Tot 20% au reducere mai multe modele de gene banda Cupio iar setul de pensule pentru makeup Cupio are o reducere de 30%. 

Orice femeie isi doreste sa aiba o piele catifelata si o manichiura ingrijita. Tocmai de aceea, reprezentantele sexului frumos isi pot alege kituri formate din produse pentru ingrijire CupioSpa, lacuri de unghii si tratamente pentru unghii Cupio in the City, toate la preturi de sarbatoare.

Promotiile Cupio de Pasti includ produse din toate gamele, astfel beneficiaza de oferte speciale atat profesionistii din domeniu, cat si femeile care isi doresc produse pentru infrumusetare de calitate.

Despre Cupio International

Portofoliul de cosmetice profesionale Cupio® cuprinde, in prezent, peste 8000 de produse, si se dezvolta odata cu nevoile clientilor si tendintele din domeniu. Pentru comenzi si informatii despre produse, clientii pot accesa NON STOP magazinul online: www.cupio.ro. De asemenea, produsele din portofoliu se regasesc si la magazinele/insulele din Timisoara, Arad si Cluj- Napoca.