România e Acasă. Cupio susține Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” Timișoara

Timisoara - 1 aprilie 2020

Comunicat tip General in Social, #CSRcovid19

Cupio, brandul românesc de produse cosmetice și de îngrijire personală, fondat în Timișoara, a donat suma de 40.000 de lei Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babeș” Timișoara, sprijinind, astfel, lupta împotriva virusului COVID-19.

Cupio susține Spitalul Victor Babes Timisoara

Cupio susține Spitalul Victor Babes Timisoara

Cupio este un brand ce activează de 8 ani în industria frumuseții, fiind prezent atât pe piața națională, cât și pe cea internațională. În această perioadă, compania și-a luat toate măsurile de siguranță și igienă corespunzătoare, desfășurându-și activitatea prin intermediul platformei online www.cupio.ro.

Prin acțiunea de donare a celei mai mari părți din profitul său național, brandul românesc și întreaga echipă din spatele acestuia își manifestă susținerea față de cadrele medicale, ele fiind cele care luptă “în linia întâi” cu epidemia de coronavirus.

“Pentru noi, România e ACASĂ, Timișoara e ACASĂ, dat fiind faptul că am fondat compania în acest oraș, în urmă cu 8 ani. În aceste momente dorim să ne exprimăm toată susținerea față de medicii care sunt cei mai expuși în această luptă cu un inamic invizibil. Doar împreună vom reuși să trecem de criză!”, a declarat Răzvan Ștefănescu, director general Cupio.

Echipa Cupio îi îndeamnă pe toți românii să sprijine cu donații Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, prin transmiterea unui SMS cu textul DONAȚIE, la numărul de telefon 8841. Astfel, oricine dorește, poate direcționa suma de 2 euro către spital.

De asemenea, astfel de donații se pot face în întreaga țară pentru a ajuta și alte unități medicale aflate în lupta cu virusul COVID-19.

România e ACASĂ

În contextul pandemiei de coronavirus, Cupio a lansat campania România e ACASĂ, prin intermediul căreia dorește să empatizeze cu toți românii, antreprenorii din țară și toate brandurile românești care au, acum, un scop comun: să rămână uniți, chiar și de la distanță!

Mai multe detalii despre campania România e ACASĂ puteți afla pe Blogul Cupio.

#StaiAcasa!

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cupio-international/romania-e-acasa-cupio-sustine-spitalul-de-boli-infectioase-victor-babes-timisoara