cupra

Comunicate de presa si evenimente pe tema cupra

 • cupra. Horațiu Moldovan, Brand Manager CUPRA România

  cupra

  Bucuresti - 16 noiembrie 2022

  Comunicat de ICON Advertising

  ... cupra a devenit rapid un brand global, dezvoltând ȋn cei 4 ani de existență o rețea de distribuție puternică, ce a reușit să vândă ȋn primele 9 luni ale acestui an 100.000 de autovehicule. Aproape 18.000 dintre acestea s-au livrat ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lansare , noutati auto , cupra , cupra garage , cupra born

  Vezi toate comunicatele de presa despre cupra

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cupra.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cupra. Informatiile despre cupra cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cupra, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cupra, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.