My Grandma's Backyard, editia de Craciun

Locul desfasurarii: Club Tephra, str Eforie nr 14

Organizator: Gabriela Vlad

My Grandma's Backyard, editia de Craciun

My Grandma’s Backyard – Christmas edition

Data: 20 decembrie 2008
Loc: Club TEPHRA (strada Eforie nr. 14).
Intrare: 10 Ron
Program: 12.00- 18.00
Concert ANEB: ora 18.00
After party MGB – DJ Acidulate (intrare liberă)

Anul acesta, MGB îl ajută pe Moş Crăciun, reunind la un loc 20 de designeri şi artişti din domeniu handcraft pentru a vă asigura un Crăciun plin de cadouri.
Ţinuta obligatorie a acestei ediţii este mohairul – plăcut la atingere şi călduros, mohairul ne trimite imediat cu gândul la un foc mocnit în şemineu şi o încăpere învăluită în miros de scorţişoară, exact atmosfera pe care vrem să o recreăm la această ediţie.

Printre participanţi veţi regăsi atât vechea gardă, cu idei noi: Coca Zaboloteanu, Nadire Omer, Dana Coteanu, Naive design, now & wow, Sunday Fashion, Paun Cristina, Gourmandise, Zasha, Fandacsia, Nap Nap, diana bobar, Arina Varga, Maia design, Clockwise, precum şi noi participanţi.

ANEB este un proiect aparut din dorinta de a duce pana la capat niste ambitii, care in timp s-au dovedit ca pot fi constructive cand sunt puse in raport cu muzica si cu placerea de a asculta muzica.

Membri: Robert, Horatiu, George
Concerte: Libraria Municipala- Praga, Clubul Taranului Roman- Bucuresti


gabrielamariavlad@gmail.com

Despre CURTEA BUNICII SRL

12 aprilie, ora: 12.00 – 18.30
Club Embassy, Lahovari 8
Intrare: 15 RON (8 RON – consumatie)MGB este primul si cel mai popular târg de haine, accesorii si decoraţiuni create de tineri artişti din Romania. Targul este deja la cea de-a 8-a editie, sustinut prin entuziasmul si puterea de cumparare a unei comunitati de tineri pasionati de moda. El nu se pozitioneaza doar ca un talcioc, ci si ca un eveniment de promovare a tinerilor designeri, incluzand prezentari de moda, free make-up si free hair-styling, concerte cu muzica self-made, tombole si concursuri de creatie.

Participare: Intrare libera