targ MGB, ceai si arta aleasa

Locul desfasurarii: Embassy, Lahovari 8

Organizator: Curtea Bunicii SRL

targ MGB, ceai si arta aleasa

MGB – Editia a VIII a
Ceai si arta aleasa

12 aprilie, ora: 12.00 – 18.30
Club Embassy, Lahovari 8
Intrare: 15 RON (8 RON – consumatie)

Cea de-a opta editie MGB prilejuieste o intalnire muti-disciplinara, avand in centrul atentiei ceaiul si cultura care il insoteste. Expozitia se va desfasura la etajul 1 al clubului, iar parterul va fi destinat socializarii, lecturii si gustarii de ceai si bunatati.

Coltul de haine, accesorii si obiecte de design va fi ca deobicei plin de creatile unor artisti designeri deja consacrati, printre care Diana Enciu, Arina Varga, Coca Zaboloteanu, Atelier M12, Acarete, Diana Bobar, Josephine, Dana Coteanu, Alma Bravescu, etc.
In premiera, vor participa si artisti care se ocupa cu manufactura cartilor (Dinu Bodiciu), papusilor urbane , iar editia de fata va gazdui, de asemenea, o expozitie foto semnate Mara Ploscaru, Vlad Birdu, Adi Bulboaca.

Standul editurii Humanitas lanseaza romanele:"Foc in pavilionul de ceai" de Ellis Avery si "Ultima concubina" de Lesley Downer.


Invitat special:
Jean- Lorin Sterian

Concurs
Impreuna cu revista Petocuri.ro se va organiza concursul Loc de dat cu tocul in care cele mai frumoase perechi de pantofi cu tocuri vor fi fotografiate, iar cele mai impresionante exemplare vor fi recompensate cu un premiu de marca. Locul I: o pereche de pantofi semnata Coca Zaboloteanu; Locul II = un pandantiv ; Locul trei = o carte.


Persoană de contact:

Gabriela Vlad
Organizator
Tel: 0723.759.004

Despre CURTEA BUNICII SRL

12 aprilie, ora: 12.00 – 18.30
Club Embassy, Lahovari 8
Intrare: 15 RON (8 RON – consumatie)MGB este primul si cel mai popular târg de haine, accesorii si decoraţiuni create de tineri artişti din Romania. Targul este deja la cea de-a 8-a editie, sustinut prin entuziasmul si puterea de cumparare a unei comunitati de tineri pasionati de moda. El nu se pozitioneaza doar ca un talcioc, ci si ca un eveniment de promovare a tinerilor designeri, incluzand prezentari de moda, free make-up si free hair-styling, concerte cu muzica self-made, tombole si concursuri de creatie.

Participare: Intrare libera