La şcoala de vară Customer Focus se organizează cursuri deschise “Train the Trainers”!

BUCURESTI - 31 mai 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pentru “oamenii resursă” – foarte buni specialişti care ar putea transmite din experienţa lor şi altor persoane din organizaţie, cât şi pentru cei care îşi doresc o carieră în training, Customer Focus lansează provocarea descoperirii secretelor unui trainer de succes.

De ce să participi?
Obiectivul acestor cursuri este de a oferi cunoştintele teoretice şi de a dezvolta abilităţile practice necesare în crearea, livrarea şi urmărirea oricărui program de training. Ulterior parcurgerii acestui curs, participanţii vor avea un bagaj de informaţii şi abilităţi care le vor oferi noi perspective în carieră. Şi nu în ultimul rând, îşi vor putea extinde cercul de cunoscuţi din lumea consultanţei!

Când se desfăşoară?
În această vară, se vor deschide două ediţii ale cursului “Train the Trainers”:
- prima ediţie: 29 iunie - 2 iulie
- ediţia a doua: 6 - 9 iulie.

Unde se desfăşoară?
Ambele cursuri se vor desfăşura în Bucureşti.

Cum se desfăşoară?
Cursurile se desfăşoară interactiv şi sunt bazate pe practică. Toţi participanţii vor fi implicaţi în exerciţii de pregătire şi susţinere mini-sesiuni de training. Vor fi folosite metode moderne de instruire, prin care participanţii vor avea posibilitatea să înveţe rapid, prin experimentare. Printre subiectele abordate se numără: procesul de învăţare la adulţi, construirea planului de training, metodele de instruire, comunicarea în training, utilizarea materialelor audio-vizuale, raportul de training şi multe altele.
Programul unei zile de curs este: 09.00 – 17.00.

Vreau să mă înscriu!
Procesul de selecţie: persoanele interesate se pot înscrie la una din cele 2 ediţii în urma unui proces de selecţie. Întrucât numărul locurilor este limitat (maximum 10 participanţi / curs) înscrierile se fac până pe 21 iunie (pentru prima ediţie), respectiv 28 iunie (pentru ediţia a doua).

Investiţia: 375 eur (TVA inclus) / curs. În acest tarif sunt incluse:
- toate materialele, manualele, exerciţiile primite la curs;
- înregistrările filmate din timpul cursului, pe suport DVD;
- mesele de prânz şi pauzele de cafea.


Despre Customer Focus

Cine este Customer Focus?
Customer Focus este o firma românească de consultanţă, cu o bogată experienţă în formarea trainerilor. Programele noastre includ sesiuni de training şi coaching, procese de audit şi dezvoltare de sisteme şi procese.

Persoană de contact: Alina Drăgan, Consultant
Tel: 021-311.27.87, 0314-096.960