Inchiriere Mos Craciun

BUCURESTI - 9 decembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social

Mosi autentici pentru Sarbatori ca odinioara!

Inchiriere Mos Craciun

Suntem o firma de casting cunoscuta pe piata din Romania, cu renume in domeniu. Cu ocazia sarbatorilor de iarna care se apropie, firma noastra punela dispozitie o oferta avantajoasa pentru dumneavoastra - MOS CRACIUN deinchiriat in orice zi a lunii decembrie, la preturi avantajoase. Datoritaexperientei noastre cu oamenii, Mos Craciunii pe care vi-i oferim suntselectati cu rigurozitate si garantam ca reprezinta alegerea potrivitapentru orice copil, fiind persoane profesioniste, cu experienta in domeniu.

Da-ne ocazia sa iti oferim solutia perfecta - un Mos Craciun autentic la fel ca odinioara, disponibil special pentru copilul tau, in orice zi a lunii cadourilor. CV Casting este o agentie devotata gasirii  omului potrivit pentru fiecare rol. Experienta ne-a aratat ca intruchiparea unui personaj este un lucru ce necesita precizie, finete, dar si imaginatie si emotie. Mos Craciunii CV Casting sunt carismatici, veseli si fermecatori, cu mult lipici la copii cuminti si nerabdatori. Nu promitem un Craciun alb, dar promitem Mos Craciuni cu barba alba si zambet cald, pentru fiecare serbare, petrecere, copii, parinti si bunici!

Despre cv entertainment

Rapiditatea cu care răspundem nu este un fapt extraordinar. Pur şi simplu aşa suntem noi: rezolvăm probleme atunci când credeţi că s-au epuizat soluţiile.

Taguri: cadouricraciunsarbatoareinchirieremos