CVi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema CVi

 • CVi

  Bucuresti - 20 April 2011

  Comunicat de VIOLET Advertising S.R.L.

  În urma unui pitch organizat de Cinema City în iunie 2010, Violet Advertising a fost selecţionată să realizeze campaniile de lansare a cinematografelor Cinema City în ţară. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cvi

  Vezi toate comunicatele de presa despre CVi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul CVi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la CVi. Informatiile despre CVi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul CVi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la CVi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.