CyberGhost VPN lansează programul CyberFreedom pentru susținerea libertății de exprimare

BUCURESTI - 6 aprilie 2016

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Internet

CyberGhost VPN, creatorul celor mai avansate soluţii de criptare, confidențialitate şi securitate a datelor, anunță programul CyberFreedom pentru a oferi servicii premium gratuite pentru jurnaliști si organizații ce susțin drepturile civile și libertatea de exprimare.

Projectul sprijină drepturile civile și libera exprimare în sfera digitală prin oferirea uneltelor necesare pentru accesarea resurselor necenzurate din mediul online.

CyberGhost, companie specializată pe dezvoltarea tehnologiilor de anonimizare și criptare a datelor, pune la dispoziție programul pentru a asigura accesul la internetul necenzurat și investigațiile fară restricții in mediul online.

“Considerăm confidențialitatea datelor un drept fundamental al omului. Cei ce sunt implicați în investigații sau dezvăluiesc informații sensibile, se expun unor riscuri. Prin oferirea serviciului nostru, ne propunem să ii ajutăm în a-și face vocea auzită. CyberGhost sprijină accesul anonim și nerestricționat la informații transparente. Încurajăm libertatea de exprimare și cercetările jurnalistice ce susțin propagarea adevărului,” a declarat Robert Knapp, co-fondator și CEO CyberGhost VPN.

Prin serviciul sigur ce garantează nestocarea datelor utilizatorilor și conexiuni rapide, CyberGhost a câștigat încrederea a peste 7.5 milioane de utilizatori din întreaga lume, fiind prima companie din industrie care publică un raport de transparență.

Jurnaliști, asociații de presă sau organizații neguvernamentale pot accesa programul și beneficia gratuit de serviciul premium. CyberGhost VPN oferă acces la peste 650 de servere din 30 țări. În prima fază, programul a fost accesat de mai mult de 400 de jurnaliști, Asociația Europeană pentru Drepturi în Mediul Digital cât și Asociația pentru Tehnologie și Internet.

 

CyberGhost invită jurnaliștii și asociațiile interesate să acceseze programul la adresa: http://www.cyberghostvpn.com/en_us/freedom

  

Despre CyberGhost VPN

Despre Cyberghost

Fondat în anul 2011 la București, CyberGhost S.R.L. oferă una dintre cele mai sigure soluții de confidențialitate și securitate online a datelor. Compania are 30 de angajați constând într-o echipă de dezvoltare în Germania și un grup de tineri experți IT motivați în România. Cu o experiență certificată în anonimizarea datelor online, compania contribuie major la susținerea drepturilor civile implicându-se activ pentru o societate liberă și combaterea cenzurii pe internet. Compania consideră confidențialitatea datelor un drept fundamental al omului fiind prima companie din industrie care publică un raport de transparență: https://www.cyberghostvpn.com/en/transparency-report

Despre CyberGhost VPN

Programul CyberGhost VPN stabilește o conexiune criptată de tip 256-bit AES, cel mai înalt grad de criptare existent pe piață, la rețeaua CyberGhost. Prin aceasta, adresa IP publică este mascată și înlocuită cu o adresă IP neidentificabilă. Client-ul de Windows se instalează rapid fiind foarte intuitiv. De asemenea, este disponibilă o aplicație iOS, un client Mac și Android și este compatibil cu protocoale native PPTP, L2TP / IPSec și OpenVPN. Pentru mai multe informații despre produsele gratuite CyberGhost, vizitați https://www.cyberghostvpn.com

Taguri: cyberghostanonimizare
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cyberghost-vpn/cyberghost-vpn-lanseaza-programul-cyberfreedom-pentru-sustinerea-libertatii-de-exprimare