CyberGhost VPN sărbătorește 10 milioane de utilizatori prin lansarea versiunii 6.0 pentru Windows

BUCURESTI - 4 octombrie 2016

Comunicat tip General in IT&C

Live site

CyberGhost VPN, cel mai cuprinzător program de VPN pentru protejarea sferei private și asigurarea securității cibernetice, sărbătorește 10 milioane de utilizatori lansând ultima versiune pentru platforma Windows.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

 Inginerii noștri specializați în tehnologii de criptare a datelor au dezvoltat cea mai cuprinzătoare soluție de VPN de pe piață. Niciun alt serviciu de VPN nu oferă atât de multe funcționalități într-un singur produs. Tehnologia de criptare nu a fost nicioadată mai ușor de folosit.  

Robert Knapp, co-fondator și CEO al CyberGhost VPN.

Înființată la București în 2011, compania CyberGhost SRL a depășit 10 milioane de utilizatori din întreaga lume, printre cele mai importante piețe numărându-se Germania, Statele Unite și Marea Britanie. De-a lungul timpului, prin dezvoltarea tehnologiilor de criptare și securitate cibernetică, CyberGhost a diversificat gama de produse pentru cele mai importante sisteme de operare, atât pentru desktop cât și pentru terminalele mobile. Încrederea utilizatorilor este sărbătorită cu lansarea ultimei versiuni pentru Windows, CyberGhost 6.0. 

În urma dezvăluirilor făcute de Edward Snowden, anonimitatea în mediul online a devenit una dintre cele mai mari priorități ale internauților. CyberGhost 6.0 pentru Windows este o soluție completă, adaptată diverselor scenarii de folosire. Aceasta se adresează persoanelor cu experiență tehnică dar poate fi folosită cu ușurință și de către cei ce nu dispun de cunoștiințe tehnice avansate. Noua aplicație pentru Windows include diverse caracteristici precum accesarea serviciilor globale de streaming, protejarea rețelelor WiFi, viteze rapide de download cât și opțiuni de configurarea a serverelor. 

Numărul atacurilor cibernetice s-a dublat la nivel global iar vectorii de atac s-au diversificat astfel încât chiar și utilizatorii experimentați sunt expuși. CyberGhost VPN 6 pentru Windows incorporează elemente de securitate ce asigură navigarea online în siguranță. Criptare la cel mai înalt nivel, module împotriva programelor malițioase și redirectarea automata către HTTPS, sunt doar câteva dintre adăugirile aduse de noua soluție de VPN.

“Inginerii noștri specializați în tehnologii de criptare a datelor au dezvoltat cea mai cuprinzătoare soluție de VPN de pe piață. Niciun alt serviciu de VPN nu oferă atât de multe funcționalități într-un singur produs. Garantăm accesul la servicii de streaming verificate în permanență, viteze mărite de download, feedback în timp real cât și opțiuni ușor de configurat. Tehnologia de criptare nu a fost nicioadată mai ușor de folosit. Cu noua generație de produse CyberGhost 6.0 vom permite utilizatorilor, indiferent de pregătirea tehnică, să aleagă cea mai bună protecție online”, a declarat Robert Knapp, co-fondator și CEO al CyberGhost VPN.

Toate funționalitățile sunt integrate în profile ce transformă tehnologia de criptare într-o soluție completă, ușor de folosit. Noua aplicație CyberGhost 6.0 pentru Windows este disponibiliă în mod gratuit accesând: http://www.cyberghostvpn.com/en Pentru a afla mai multe despre noile funcționalități și profile, vizitați:

http://www.cyberghostvpn.com/en/press#materials

Despre CyberGhost VPN

Despre Cyberghost

Fondat în anul 2011 la București, CyberGhost S.R.L. oferă una dintre cele mai sigure soluții de confidențialitate și securitatea datelor online. Compania contribuie la securizarea și anonimizarea prezenței online a peste 10 milioane de utilizatori din întreaga lume. CyberGhost S.R.L. consideră confidențialitatea datelor un drept fundamental al omului fiind prima companie din industrie care publică un raport de transparență: https://www.cyberghostvpn.com/en/transparency-report

Compania are 42 de angajați, având o echipă de dezvoltare în Germania și un grup de tineri experți IT motivați în România. Cu o experiență certificată în anonimizarea datelor online, compania contribuie major la susținerea drepturilor civile implicându-se activ pentru o societate liberă și combaterea cenzurii pe internet.

Despre CyberGhost VPN

Programul CyberGhost VPN stabilește o conexiune criptată de tip 256-bit AES, cel mai înalt grad de criptare existent pe piață, la rețeaua CyberGhost. Prin aceasta, adresa IP publică este mascată și înlocuită cu o adresă IP neidentificabilă. Client-ul de Windows se instalează rapid fiind foarte intuitiv. De asemenea, este disponibilă o aplicație iOS, un client Mac și Android și este compatibil cu protocoale native PPTP, L2TP/IPSec și OpenVPN. Pentru mai multe informații despre produsele CyberGhost, vizitați https://www.cyberghostvpn.comContact Media

Silvana Demeter

PR & Communication Director

silvana.demeter@cyberghost.roTaguri: securitatecyberghost