CYBERNETICS va invita la PLM FORUM - V5 PLM Solutii Complete de Inginerie Asistata dedicat industriei romanesti

BUCURESTI - 21 mai 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Firma CYBERNETICS, in calitate de 'IBM Business Partner' si 'DASSAULT SYSTEMES Education Partner', are placerea sa va invite la conferinta CYBERNETICS PLM FORUM - V5 PLM Solutii Complete de Inginerie Asistata, dedicata industriei romanesti.

In cadrul acestui eveniment consultantii nostrii vor prezenta solutiile PLM (Product Lifecycle Management) - CATIA, ENOVIA SMARTEAM, DELMIA care va permit optimizarea ciclului de dezvoltare al produselor, devenind mai inovatori si mai competitivi pe piata.
Folosind pachetele software PLM, utilizatorii pot simula intreaga gama de procese necesare pentru dezvoltarea unui nou produs, de la faza initiala de conceptie la fazele de proiectare, analiza, fabricatie, asamblare si mentenanta.
CYBERNETICS PLM FORUM - V5 PLM Solutii Complete de Inginerie Asistata va avea loc la data de 31 mai 2007, la sala de conferinte de la sediul CYBERNETICS, str. Siriului, nr. 20, sector 1, Bucuresti.
Pentru a participa la acest eveniment, va rugam sa va inregistrati on-line la www.cybernetics.ro, unde veti gasi si agenda conferintei, pana la data de 29 mai a.c.

Despre CYBERNETICS SRL

Cybernetics este integrator de solutii complete PLM bazate pe pachetele software CATIA, ENOVIA-SMARTEAM, DELMIA si LMS-Virtual.Lab. Firma actioneaza de asemenea ca furnizor de servicii de inginerie asistata (proiectare, generare desene de executie, analiza cu element finit, etc.) in domeniile: constructii aerospatiale, auto, echipamente si instalatii.
CYBERNETICS SRL
Str. Siriului nr.20, Sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.232.15.10
021.232.00.60