Superweek Romania 2012 - Search Marketing Seminar dedicat specialistilor si publicului interesat de SEO, Analytics si PPC

Sinaia - 3 octombrie 2012

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Internet

Superweek Romania 2012 Search Marketing Seminar dedicat specialistilor si publicului interesat de SEO , Analytics si PPC se va desfasura in perioada 23-24 Octombrie, la Sinaia.

Superweek 2012 Romania - Search Marketing Seminar

Superweek 2012 Romania - Search Marketing Seminar

Superweek 2012 Romania-Search Marketing Seminar este organizat de Cylex International si va avea loc in perioada 23-24 Octombrie la Hotelul International din Sinaia. Speakeri cu renume din domeniu, precum, Gary Ilyes, Bogdan Suvar-Google Zurich, Cristian Ignat-2 parale, Banoczy Zoltan, Olivian Breda-Lumea SEO PPC, W. Szabo Peter, Gabriel Curcudel- Krumel, Ionut Munteanu-Webdigital, Aurelian Popa, Membrii Search Quality Alliance precum Radu Cioplea, Michael Schwarz, Sébastien Monnier, membrii Google Romania si multi altii vor prezenta cele mai noi tendinte  din domeniile SEO, Analytics si PPC. In cercuri mai restranse, participantii vor avea posibilitatea sa stea la discutii directe cu specialistii, acestia din urma oferindu-le sfaturi practice privind imbunatatirea prezentei lor online. Totodata in cadrul Google-Room-ului, participantii vor putea interactiona direct cu reprezentantii Google. Printre partenerii evenimentului se numara 2Parale.

Participantii la eveniment pot beneficia de o serie de reduceri. Toate ofertele le puteti gasi pe www.superweek.ro/registration.

In prima zi a evenimentului prezentarile si workshopurile vor fi axate pe SEO iar temele principale a celei de-a doua zi, miercuri, vor fi din domeniul Analytics si PPC. Mai multe detalii privind programul evenimentului gasiti pe www.superweek.ro

Superweek este organizat in fiecare an in Ungaria, bucurandu-se de un mare succes in randul specialistilor si organizatiilor din domeniu. Mari nume precum, Caleb Whitmore, Viktor Nebehaj, Justin Cutroni, Nick Mihailovski au participat deja la aceste conferinte. Puteti vedea opiniile acestor oameni despre eveniment in filmuletul urmator http://superweek.hu/.

Despre Cylex International

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Cylex International administreaza cataloage de firme online in peste 35 de tari din intreaga lume, fiind lider pe piata in multe tari europene. Cylex International vine in intampinarea nevoilor clientilor si dezvolta in continuu aplicatii care ajuta firmele sa isi faca o prezenta online cat mai profesionala. Printre acestea se numara portaluri de job-uri, Site Builder - o platforma care permite crearea de site-uri web s.a..

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cylex-international/superweek-romania-2012-search-marketing-seminar-dedicat-specialistilor-si-publicului-interesat-de-seo-analytics-si-ppc