D`ARTE ATELIER demareaza proiectul Grant capital de lucru masura 2

BUCURESTI - 21 aprilie 2021

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sigle

S.C.D`Arte Atelier S.R.L. , cu sediul in Bucuresti, str. Aleea Barajul Lotru nr. 11, RO 35846534, anunță, începând cu data de 21.04.2021 lansarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor, IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa 2” proiect nr.M2-8435 din 16.04.2021 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020. Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 180 de zile,calculate din momentul plati. Data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE Bucuresti, fiind 19.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea S.C. D`Arte Atelier S.R.L

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: -menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni, -menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 64683.36 RON(valoarea totală) din care: 56246.4 RON valoarea financiară nerambursabilă Grant Capital de lucru și 8436.96 RON lei contribuției proprii echivalentă cu 15% din valoarea grantului nerambursabil.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Persoană de contact: Nume, prenume –Obancea Raluca Liana Email: obancealiana@yahoo.com Telefon: 0723.615.576

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/d-arte-atelier/d-arte-atelier-demareaza-proiectul-grant-capital-de-lucru-masura-2