Outside Real Estate

BUCURESTI - 28 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Constructii

Asociatia DaAfaceri (www.daafaceri.ro) organizeaza pe 28 si 29 noiembrie 2007, in ASE sala 2013 din Facultatea de Cibernetica, la ora 15 doua conferinte menite sa ofere studentilor interesati o imagine de ansamblu asupra pietei imobiliare din Romania. Temele abordate vor fi organizarea unui proiect in domeniul imobiliar din punctul de vedere al unei multinationale si perspectiva investitorului.

Outside Real Estate

Conferinta de azi, 28 noiembrie, numita Inside Real Estate a avut ca tema prezentarea pietei imobiliara din punctul de vedere al firme Colliers, o multinationala care activeaza in domeniul consultantei imobililiare. Ilinca Paun, Director Residential Division Colliers Romania, a raspuns la intrebarile publicului referitoare la munca intr-o multinationala, la conditiile de angajare si la etapele organizarii unui proiect imobiliar. Raluca Irimie, Consultance Division Colliers, a vorbit despre evolutia pietei imobiliare si despre ce presupune munca de consultant. Nu in ultimul rand Gabriel Chimisliu, Industrial Division Colliers, a oferit informatii despre finantarea unui proiect imobiliar si despre ce inseamna munca de broker in acest domeniu.

Maine, 29 noiembrie, la ora 15, in ASE sala 2013 din Facultatea de Cibernetica are loc partea a doua a evenimentului si anume conferinta Outside Real Estate. Se va aborda domeniul imobiliar din punctul de vedere al investitorului in ansambluri rezidentiale si se va realiza o evaluare a creditelor imobiliare oferite de banci si influenta acestora asupra pietei. Printre lectori se numara Catalin Niculita - Consultant Rezidential Colliers Romania, Razvan Zamfir - jurnalist publicatia Capital, Marcela Postelnicu - Analist Proiecte Demografice, INSS si Andrei Somandroiu - Analist credite imobiliare BRD.

Despre DaAfaceri

DaAfaceri este o organizatie de studenti din ASE infiintata in 2003. DaAfaceri urmareste dezvoltarea spiritului antreprenorial in randul studentilor si dezvoltarea profesionala a acestora pentru o mai buna integrare in mediul de afaceri din Romania.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la telefon 0724.553.466, persoana de contact Horia Cucuta, Project Manager DaAfaceri.
info@daafaceri.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/daafaceri/outside-real-estate