DAAS Romania a echipat bucataria celui de-al cincilea restaurant THEMA Catering din Bucuresti

BUCURESTI - 10 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Saptamana aceasta, Euronet Grup a deschis al cincilea restaurant cu autoservire THEMA Catering din capitala, in urma unei investitii de aproximativ 1 milion de euro. Acesta e situat in incinta complexului de birouri Global City, din zona de nord a Bucurestiului.

DAAS Romania a echipat bucataria celui de-al cincilea restaurant THEMA Catering din Bucuresti

DAAS Romania a furnizat pentru aceasta locatie echipamente de bucatarie in valoare de 200.000 de euro.

Celelalte 4 restaurante ale Euronet Grup, se afla in incinta Conect Business Parc, Sema Parc, ING, Genpact. Toate 5 au o capacitate totala de aproximativ 5500 de portii/zi.

Compania planuieste sa mai deschida anul acesta inca 5 locatii, in 4 unitati ale BCR-ului, in Bucuresti si Mamaia si in cadrul ansamblului de birouri City Business Center din Timisoara.


Despre Daas Impex

DAAS Romania este unul dintre principalii furnizori de echipamente pentru industriile horeca si retail din Romania si unic importator al grupului EPTA (frig comercial), CEFLA (rafturi pentru spatii comerciale), UBERT, MARENO, AMBACH FRIULINOX, OEM, LAINOX (echipamente bucatarii profesionale), FRIGOMECCANICA (baruri profesionale) PIAZZA (accesorii pentru bucatarie) pentru Romania.
Ana-Maria Crivat – PR Manager
Tel/fax: 021 224 22 50/ 021 224 03 07

ana.crivat@daas.ro