HAPPY CARD: calitate la jumătate de preţ!

BUCURESTI - 31 mai 2009

Comunicat tip General in Auto

Începută în urmă cu puţin timp, în cadrul DAB AUTO SERV, service autorizat Hyundai, mai exact din data de 16-03-2009, promoţia HAPPY CARD constă într-un card ce oferă deţinătorului un tarif redus cu 50% la manopera pentru operaţiunile de mecanică efectuate în service. Promoţia avea prevăzută şi o dată finală, în 01-09-2009, însă interesul deosebit manifestat faţă de această promoţie ne provoacă să ne gândim la o extindere a termenului de valabilitate a ofertei.

Practic, clientul vine la service, efectuează o revizie sau îşi rezolvă o problemă la automobil, la tariful standard, este preluat în baza de date cu clienţi şi primeşte un HAPPY CARD, card ce poate fi folosit la următoarea vizită în service. Cardul se personalizează pe loc, cu numărul de înmatriculare al autovehiculului şi conţine un cod de bare unic, ce permite operarea mult mai rapidă în sistemul informatic de gestiune a clienţilor. La fiecare sosire în service, o simplă scanare a cardului introduce automat în sistem datele de indentificare ale autovehiculului şi posesorului său.

Efectiv, cardul permite o reducere a timpului de procesare a fiecărui client, gestionarea complet automatizată a bazei de date cu clienţi, precum şi un tarif de manoperă la mecanică redus cu 50 de procente. Sunt avantaje importante, atât pentru client, care simte ca i se respectă timpul şi banii, cât şi pentru DAB AUTO SERV, prin eficientizarea activităţii de service şi fidelizarea clienţilor.

Ponderea manoperei în totalul costului unei revizii sau operaţiuni de mecanică nu este foarte ridicată, totuşi o reducere de 50 la sută poate fi deosebit de atrăgătoare, mai ales în cazul unor operaţiuni care au un timp normat de execuţie ce se întinde pe mai multe ore. Clienţii care au făcut reparaţii similare în alte service-uri s-au declarat foarte multumiţi de preţul final şi calitatea lucrărilor realizate la DAB AUTO SERV, un fapt îmbucurător fiind că printre clienţii fideli se numără şi locuitori ai altor judeţe, unele aflate la o distanţă apreciabilă de Bucureşti. În esenţă, aşa cum îi spune numele, HAPPY CARD îi face pe clienţii noştri fericiţi, iar pe noi nu poate decât să ne bucure şi să ne ajute totodată în bunul mers al afacerii.

“Mulţi clienţi au migrat către noi pentru că aveam un tarif avantajos al orei de manoperă în service. Faţă de un standard în reţeaua de marcă de 130 lei/ora de manoperă pentru operaţiunile de mecanică, noi practicăm un tarif de doar 90 lei/ora de manoperă. Văzând cât de mult este apreciată calitatea lucrărilor efectuate în service, faptul că tariful este convenabil şi clienţii foarte mulţumiţi, ne-am gândit să le dublăm interesul: avem o ofertă specială prin care reducem tariful de manoperă la jumătate, adică la 45 lei/oră, probabil cel mai mic tarif practicat în Romania…”, a subliniat dl. Daniel Bujor, Director General DAB AUTO SERV, service autorizat Hyundai.

Despre DAB AUTO SERV

DAB AUTO SERV – Service autorizat Hyundai

DAB AUTO SERV a fost înfiinţat în anul 2000, având ca activitate principală întreţinerea şi repararea autovehiculelor. Ulterior s-a demarat şi comerţul cu piese de schimb originale, atât local cât şi la nivel naţional, prin reţeaua de service-uri independente.

Activitatea societăţii a cunoscut o evoluţie rapidă de la înfiinţare şi până în prezent, devenind un competitor important pe pieţele locale, atât în ceea ce priveşte service-ul auto, cât şi partea de comercializare şi distribuţie a pieselor şi componentelor de schimb.

Cu o echipă de peste 80 angajaţi, societatea atinge o capacitate de lucru de circa 980 de autoturisme reparate lunar. Capitalul social al firmei este 100% privat şi în prezent a ajuns la valoarea de 4.000.000 lei. După o experienţă de lucru de aproape 10 ani, intrarea DAB AUTO SERV în reţeaua de reparatori autorizaţi Hyundai a fost un pas firesc.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: Robert ADAM, Coordonator PR, tel. 0744 866 516, e-mail: media@dabauto.ro
Regulamentul promoţiei HAPPY CARD este disponibil online pe www.dabauto.ro.

S.C. DAB AUTO SERV S.R.L., Adresa: Cornul Luncii nr. 2-4, Sector 3, Bucuresti
Tel: 021.344.04.42 / 021.344.04.34; Fax: 021.344.04.46 / 021.344.04.35,
Program: Luni – Vineri: 9:00 - 18:00; Sambata: 9:00 - 14:00
office@dabauto.ro