BursaTransport participă la Conferința „Am marfă, caut transport” 2016

BUCURESTI - 19 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Logistica/Transport, Retail

În perioada 20-21 mai 2016 BursaTransport participă la conferința anuală „Am marfă, caut transport“, organizată de revista Ziua Cargo la Poiana Brașov.

BursaTransport participă la Conferința „Am marfă, caut transport” 2016

Evenimentul, devenit deja o tradiție, este dedicat cărăușilor, expeditorilor și clienților și aduce față în față cererea și oferta, promovând networking-ul și bunele practici în domeniu.

Ediția 2016 a conferinței are o tematică diversă, cu subiecte esențiale pentru atingerea și menținerea succesului în afaceri: tendințele pieței, evoluția legislativă, siguranța financiară, cultura organizațională, tehnici de vânzare, metode corecte de comunicare în interiorul companiei și multe altele.

Domnul Mihai Stoica - Marketing Manager BursaTransport, va susține o prezentare în cadrul acestei conferințe, prezentare ce va aborda soluțiile concrete oferite de BursaTransport celor care caută transportator: modalitatea de căutare a transportatorului, modalitatea prin care marfa este publicată pe Bursa, cu accent pe măsurile de verificare ale transportatorilor în vederea securizării tranzacțiilor.