DAGMAR

Definitie DAGMAR

Acronim pentru Defining Advertising Goals for Measured Advertising Results (definirea obiectivelor de advertising pentru rezultatele masurate de advertising), dupa titlul unei carti de Russell H. Colley (New York: Association of National Advertisers, 1961). Vezi DAGMAR approach.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru DAGMAR? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul DAGMAR.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la DAGMAR. Definitiile termenilor despre DAGMAR cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la DAGMAR, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la DAGMAR.