Daily Effective Circulation (DEC)

Definitie Daily Effective Circulation (DEC)

Numarul brut de oportunitati de expunere pe unitate, pe zi in raport cu o audienta tinta. Reprezinta baza tuturor masuratorilor in ceea ce priveste publicitatea outdoor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Daily Effective Circulation (DEC)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Daily Effective Circulation (DEC).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Daily Effective Circulation (DEC). Definitiile termenilor despre Daily Effective Circulation (DEC) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Daily Effective Circulation (DEC), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Daily Effective Circulation (DEC).