dailydealmonitor    

Comunicate de presa si evenimente pe tema dailydealmonitor

 • dailydealmonitor. Program de audit şi certificare pentru site-urile de reduceri: DailyDealMonitor.ro

  dailydealmonitor

  Bucuresti - 28 June 2011

  Comunicat de Cauta Reduceri S.R.L.

  ... dailydealmonitor, singurul serviciu de audit şi certificare a site-urilor de reduceri din România, menit să ofere clienţilor încrederea că ofertele cumpărate sunt reale şi că datele lor financiare sunt în ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: reduceri , fundeal , kuponiada , cautareduceri , dailydealmonitor , topdeals

  Vezi toate comunicatele de presa despre dailydealmonitor

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dailydealmonitor.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dailydealmonitor. Informatiile despre dailydealmonitor cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dailydealmonitor, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dailydealmonitor, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.