Dakino Productions


Descrierea companiei Dakino Productions

In cadrul “Campionatului International de Gatit in Aer Liber”, care se va desfasura in perioada
8 - 10 Mai 2009 in Parcul Izvor din Bucuresti, va avea loc lansarea site-ului www.scoaladegatit.ro

Site-ul promoveaza “Lectiile pe muchie de tigaie” un curs de gastronomie care va invita sa descoperiti gatitul, altfel decat il stiati.


In urma experientei acumulate, Dan Chisu a hotarat sa initieze \\\\\\\\\\\\\\\'Scoala de gatit\\\\\\\\\\\\\\\' pentru a impartasi din cunostintele sale celor interesati. El va avea ca invitati, la fiecare sesiune, profesionisti in ale gatitului, dar nu numai..


“Lectii pe Muchie de Tigaie” nu este numai un simplu curs despre gatit. Este o introspectie in lumea structurilor alimentelor, a gustului si a experimentelor neconventionale legate de bucatarie.

In doua sesiuni, vineri si sambata, de-a lungul a opt ore participantii vor afla raspunsul la intrebarea “cum gatesc?”. Pentru ca, mai important decat “ce?” este “cum?”.

Vor afla, de asemenea, ca nu trebuie sa fii neaparat un mare “chef” pentru a inventa o reteta. Trebuie doar sa cunosti cateva lucruri si sa-ti lasi imaginatia sa lucreze.

“Lectiile de gatit” vor aduce in fata cursantilor maestri bucatari, de la noi si din strainatate, veniti aici special sa-si impartaseasca experienta.


Comunicate Dakino Productions :

Vezi toate comunicatele companiei Dakino Productions.