Campanie de informare privind accesarea fondurilor europene, 25 februarie - 25 martie 2009

Iasi - 26 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Compania ieşeană Dal Consulting organizează o campanie de informare şi consiliere a oamenilor de afaceri din Regiunea de Nord-Est privind accesarea fondurilor europene. În cadrul sesiunilor oferite gratuit, participanţii vor beneficia de consultanţă privind posibilităţile de finanţare europeană de la specialişti în domeniu.

Campania are scopul de a creşte gradul de informare în privinţa posibilităţilor de dezvoltare a firmelor, prin atragerea de fonduri structurale nerambursabile. Participanţii la aceste sesiuni vor afla ce fonduri sunt disponibile pentru afacerea lor, care sunt paşii care trebuie urmaţi, de la scrierea cererii de finanţare şi până la implementarea proiectului, de ce sume pot beneficia şi pentru ce fel de activităţi sunt oferiţi bani din partea UE. De asemenea, ei vor beneficia de servicii de analiză a eligibilităţii ideei lor de afacere şi de incadrare în programul corect de finanţare.

Sesiunile de infomare şi consilere vor avea loc în perioada 25 februarie – 25 martie, în fiecare zi de miercuri şi vineri, între orele 9 -13 şi 14 - 18. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Dal Consulting din Iaşi, Bd. Carol I, nr.4, Clădirea Habitat Proiect.

Agenţii economici care doresc să participe la aceste sesiuni oferite gratuit sunt aşteptaţi să îşi confirme prezenţa telefonic, la numărul 0232/25.44.66, sau prin e-mail, la adresa office@dalconsulting.ro .

Compania DAL Consulting este specializată în consultanţă în managementul proiectelor cu finanţare europeană, marketing şi management general. În 7 ani de activitate în domeniul consultanţei, firma ieşeană a finalizat peste 70 de proiecte pentru clienţii săi şi a dezvoltat parteneriate strategice cu firme şi organizaţii naţionale şi internaţionale.

Despre DAL CONSULTING

Din 2005, compania DAL Consulting este membru cu certificat de atestare AMCOR (Asociaţia Profesională a Firmelor de Consultanţă şi Training în Management din Romania), fapt ce garantează capacitatea firmei de a oferi servicii de consultanţă profesionale.

Tiberiu Talpă
Consultant Marketing

DAL Consulting
Iaşi, Bd. Carol I, nr.4, 700505