Curs Manager al Sistemelor de Mediu - ISO 14001, Iasi, 06 - 21 mai 2010

Iasi - 19 aprilie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

DAL Consulting, firma de consultanta si formare profesionala autorizata de catre CNFPA, organizeaza in perioada 06 - 21 mai 2010, la Iasi, cursul de perfectionare:
'MANAGER AL SISTEMELOR DE MANAGEMENT DE MEDIU” – ISO 14001:2004
autorizat CNFPA si finalizat cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Inscrierile se pot face pana la data de 5 mai 2010.

Curs Manager al Sistemelor de Mediu - ISO 14001, Iasi, 06 - 21 mai 2010

Cui se adreseaza
Tuturor celor care doresc sa isi dezvolte competente sau care sunt deja implicati in proiectarea, implementarea, tinerea sub control si imbunatatirea functionarii sistemelor de management de mediu.
Cursul se adreseaza reprezentantilor din:
- firmele care doresc sa-si implementeze sau care si-au implementat un sistem de management de mediu si doresc imbunatatirea functionarii acestuia;
- institutiile publice care doresc sa isi formeze specialisti in protectia si managementul mediului;
- ONG-uri care, prin domeniul lor de activitate, au tangenta directa cu protectia/managementul mediului;
- Orice alte persoane fizice ce doresc sa devina specialisti in managementul de mediu sau care doresc sa obtina diploma de 'Manager al Sistemelor de mediu', certificata CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor).

Obiectivul cursului
La finalul cursului, participantii vor dobandi si dezvolta abilitati practice de proiectare si implementare a unui sistem de management de mediu si vor obtine diploma de Manager al Sistemelor de Management de Mediu (SMM) conform ISO 14001:2004 (cod COR 242304).

Beneficiile participarii
Dupa incheierea programului de pregatire, cursantii vor fi capabili sa:
- sa stabileasca obiectivele si tintele de mediu;
- sa elaboreze o politica de mediu si un program de mediu pe fiecare nivel si functie de organizatie;
- sa proiecteze un sistem de management de mediu;
- sa aplice si sa gestioneze functionarea sistemului de management de mediu;
- sa stabileasca si sa intocmeasca documente ale sistemului de management de mediu;
- sa evalueze si sa monitorizeze implementarea unui sistem de management de mediu;
- sa supravegheze auditul de mediu conform procedurilor organizatiei.

Termen limita de inscriere: 5 mai 2010.

Taxa de participare: 1.200 lei (scutit de TVA), ce include: plata lectori, inchiriere sala curs, materialele de curs (suport de curs, anexele), pauzele de cafea si lunch, taxa de examinare si de eliberare a certificatului de absolvire.

Oferte Speciale:
- reducere de 10% pentru fiecare persoana suplimentara din cadrul aceleasi organizatii;
- reducere de 10% pentru plata anticipata (pana la data de 30 aprilie 2010);

Inscriere
Pentru a va asigura un loc la acest curs, va rugam sa trimiteti la adresa de e-mail office@dalconsulting.ro sau la numarul de fax 0232/21.80.50 formularul de inscriere pe care il puteti descarca de pe site-ul www.dalconsulting.ro, sau il puteti solicita telefonic, la numarul 0232/25.44.66.

Cursurile se pot organiza la cerere, si in alte orase sau chiar la sediul organizatiei dumneavoastra, cu conditia participarii a minim 15 cursanti.

Lector
Anca Goron
Este consultant si trainer in domeniul sistemelor de management, cu o experienta de peste 9 ani in conceperea si sustinerea programelor de instruire in acest domeniu.
In calitate de consultant direct, a consiliat peste 40 de organizatii care au implementat si certificat sisteme de management (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, igiena si siguranta alimentara). Ca si trainer, a sustinut peste 20 de cursuri in domeniul sistemelor de management.

Daca doriti sa aflati opiniile celor care au participat la cursurile organizate de catre firma noastra, va rugam sa accesati sectiunea Cursuri de pe site-ul www.dalconsulting.ro .

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Despre Dal Consulting

Compania DAL Consulting este specializata in consultanta si formare profesionala iin managementul proiectelor cu finantare europeana, marketing si management general. In 8 ani de activitate in domeniul consultanţei, firma a finalizat peste 90 de proiecte pentru clientii săi si a dezvoltat parteneriate strategice cu firme si organizatii nationale si internationale.
Din 2005, compania DAL Consulting este membru cu certificat de atestare AMCOR (Asociatia Profesionala a Firmelor de Consultanta si Training in Management din Romania), fapt ce garanteaza capacitatea firmei de a oferi cursuri si servicii de consultanta profesionale.

Cristina Opariuc
Coordonator cursuri
Telefon: 0232/254.466 ; 0726/108.122
E-mail: cristina.opariuc@dalconsulting.ro
Web-site: www.dalconsulting.ro