Brandul Fiorelli este acum prezent pe magazinul online Fashionlab.ro

BUCURESTI - 29 aprilie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Bucuresti, 29 aprilie 2010 – Fashionlab.ro adauga in portofoliul sau, incepand cu luna aprilie, un nou brand: Fiorelli.

Unul dintre cele mai bine cotate branduri de accesorii din Marea Britanie – Fiorelli – este prezent la Fashionlab.ro prin intermediul unei selectii atent realizate de genti si bijuterii din colectia primavara-vara 2010.

Istoria Fiorelli incepe la mijlocul anilor ’80 in Australia, iar succesul inregistrat de brand in doar cativa ani, a fost potentat in momentul in care Orton a decis sa preia compania si sa extinda Fiorelli in Europa, targetand in mod special piata britanica.

Fiorelli a fost lansat pentru prima data in Marea Britanie in anul 1990 si a fost preluat de grupul Lunan in 1995, investindu-se extrem de mult in echipa de creatie si de cercetare. Designerii Fiorelli se afla intr-un permanent contact cu tendintele internationale prezentate atat pe podiumurile de moda cat si la targurile de profil, iar dorinta de a inova se reflecta atat in tehnicile de prelucrare a materialelor cat si in partea conceptuala a produselor.

Colectiile Fiorelli cuprind atat genti de zi sau de seara, valize, curele, produse de mica marochinarie, alaturi de ochelari de soare sau bijuterii.

La ora actuala Fiorelli este prezent in cele mai importante magazine din Marea Britanie si Irlanda, in paralel intretinand colaborari cu retaileri independenti din intreaga lume.

Fashionlab.ro aduce mai aproape gentile si bijuteriile Fiorelli, tuturor femeilor care iubesc brandul si care ii recunosc calitatea.

Despre Damiko Fashion S.R.L.

Despre Damiko Fashion:
Damiko Fashion este un retailer de imbracaminte si accesorii, care prin intermediul magazinului online www.fashionlab.ro ofera in fiecare sezon clientilor cele mai noi si reprezentative creatii ale unor branduri alternative, aduse in exclusivitate in Romania. Din portofoliul (care se imbogateste constant) Fashionlab.ro fac parte label-urile: Irregular Choice, Darimeya, Goorin Brothers, Merc London, Jeepers Peepers, Ringspun, Design by Humans, GSUS, Peter Grimm , Lavand, Fiorelli,etc.

Damiko Fashion SRL
Bucuresti
office@fashionlab.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/damiko-fashion-s-r-l-/brandul-fiorelli-este-acum-prezent-pe-magazinul-online-fashionlab-ro