Damila încheie anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 50 milioane de euro, în creștere cu 30 % față de anul trecut

Ramnicu Valcea - 20 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Anul 2017 a însemnat pentru Damila celebrarea a 25 de ani de la înființare și a fost marcat în calendarul evoluției companiei ca un an al dezvoltării și comunicării faptelor și rezultatelor atât față de parteneri și salariați, cât și față de comunitate.

În termeni de rezultate, încheiem acest an cu o cifră de afaceri de peste 50 milioane euro, în creștere cu 30 % față de anul trecut, pe fondul evoluției pieței și strategiei interne.

Damila 25 de ani

Damila 25 de ani

 Principalele direcții în 2018: sistemul de acoperiș Rodach, soluții complete pentru construcții și amenajări de calitate și comerț online. 

Dan Nițu - Administrator Damila SRL

Principalele direcții în 2018: sistemul de acoperiș Rodach, soluții complete pentru construcții și amenajări de calitate și comerț online.

 

Obiectivele principale ale Damila în 2018 vor viza consolidarea poziționării produselor proprii, cu accent pe sistemul de acoperiș Rodach și consolidarea poziționării brandului Damila ca soluție completă pentru construcții și amenajări de calitate. 

 

Rodach este brandul propriu de țiglă metalică și accesorii complete pentru acoperiș. Damila folosește materie primă importată de la producători consacrați, prelucrată în fabrica proprie din județul Vâlcea. Experiența de producție se apropie de 10 ani și asigură diferențierea prin calitatea produselor și serviciilor. Oferta Rodach cuprinde trei sortimente de tiglă metalică cu diverse caracteristici și culori, ce asigură calitatea, durabilitatea și siguranța acoperișului.  

În anul 2018 cu siguranță că produsul nostru Rodach va avea o creștere de minim 35%, ca urmare a concentrării atenției asupra cerințelor partenerilor noștri.

 

În 2018 vom continua strategia Damila prin care oferim soluții complete și de calitate pentru construcții și amenajări, începând de la fier (inclusiv servicii de fasonare), gama completă de materiale de construcții, sisteme complete de acoperiș, produse proprii (plasă sudată, tablă cutată etc.) până la produse pentru amenajări interioare, instalații, amenajări exterioare. 

Oferim clienților avantajele generate de faptul că pentru anumite game de produse suntem producători, pentru altele suntem importatori direcți sau avem stabilite parteneriate cu cei mai buni producători români și din străinătate cu ajutorul cărora construim o ofertă completă, cu produse de calitate și la prețul corect. 

 

În prima parte a anului 2018, ca urmare a cererii pieței, vom lansa magazinul online Damila care va oferi posibilitatea plasării de comenzi online și livrare în orice loc din țară. Va fi o perioadă în care vom lucra la organizarea logistică, tocmai pentru că produsele pe care le comercializăm au în general greutăți și volume mari, multe elemente specifice și trebuie să ne asigurăm că oferim clienților soluții pentru a comanda și a primi produsele în cele mai bune condiții.

  

În evoluția noastră am identificat soluții care să poziționeze distinct Damila în piață, de aceea am efectuat de-a lungul timpului investiții de circa 20 mil euro în capacități de producție, stocare, manipulare și transport. 

În ceea ce privește planul de afaceri estimăm că la finalul anului 2018 Damila va atinge pragul de 60 milioane de euro cifra de afaceri.

Taguri: damila